Αυτός ο Πλούσιος προσπάθησε να την Μειώσει γιατί δεν έβγαζε αρκετά Χρήματα. Η απάντησή της; ΧΡΥΣΗ! - Fanpage

Αυτός ο Πλούσιος προσπάθησε να την Μειώσει γιατί δεν έβγαζε αρκετά Χρήματα. Η απάντησή της; ΧΡΥΣΗ!

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι νικητές. Αυτοί που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα, που κινούν τα νήματα του κλάδου τους ή απλά εκείνοι που βοηθούν τέτοιους ανθρώπους.

Όπως ο παρακάτω άντρας που προσπάθησε να μειώσει μία γυναίκα επειδή δεν έβγαζε αρκετά χρήματα. Η απάντησή της όμως; Καθαρό χρυσάφι!

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν καθίσει στο τραπέζι και συζητούσαν για διάφορα θέματα. Ένας από αυτούς, γενικός διευθυντής μίας πολυεθνικής εταιρίας, αποφάσισε να εξηγήσει στους υπόλοιπους το πρόβλημα της εκπαίδευσης σήμερα: «Τι παράδειγμα παίρνει ένα παιδί από κάποιον που θεώρησε ότι η καλύτερη επιλογή καριέρας ήταν το να γίνει δάσκαλος;»

Και για να δώσει έμφαση στη θεωρία του, γύρισε προς την Bonnie, η οποία ήταν δασκάλα και την ρώτησε: «Εσύ είσαι δασκάλα. Ας είμαστε ειλικρινείς. Τι βγάζεις;»

Η απάντησή της:

Θέλεις να μάθεις τι βγάζω;

Για αρχή, κάνω τους μαθητές μου να εργάζονται πιο σκληρά απ’ ότι πίστευαν ποτέ ότι μπορούσαν. Μπορώ να τους κάνω να καθίσουν ήσυχοι για 40 ολόκληρα λεπτά, την ώρα που οι γονείς τους δεν μπορούν ούτε 5 χωρίς iPod. Θέλεις στ’ αλήθεια να μάθεις τι βγάζω;

Κάνω τα παιδιά να αναρωτιούνται. Να θέτουν ερωτήματα. Να ζητάνε συγνώμη και να το εννοούν. Να δείχνουν σεβασμό και να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους.

Τους μαθαίνω να γράφουν και μετά τους βάζω να το εξασκήσουν. Δεν είναι όλα θέμα πληκτρολογίου.

Τους μαθαίνω να διαβάζουν.

Τους μαθαίνω να χρησιμοποιούν το μυαλό τους για να κάνουν πράξεις και όχι ένα κομπιουτεράκι.

Η αίθουσά μου είναι ένας χώρος όπου όλοι αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι.

Τέλος, τους δίνω να καταλάβουν πως αν χρησιμοποιήσουν τα δώρα που τους έδωσε ο Θεός, εργαστούν σκληρά και ακολουθήσουν την καρδιά τους, μπορούν να πετύχουν τα πάντα.

Έτσι, όταν κάποιοι προσπαθούν να με κρίνουν από το τι βγάζω, μπορώ να έχω το κεφάλι μου ψηλά και να μη τους δίνω καμία σημασία, επειδή ζουν μέσα στην άγνοια.

Θέλεις να μάθεις τι βγάζω; Κάνω τη διαφορά στις ζωές σας, επιμορφώνω τα παιδιά σας και τα προετοιμάζω να γίνουν διευθυντές, γιατροί, μηχανικοί και ό,τι άλλο θελήσουν.

Εσύ τι βγάζεις κύριε διευθυντή;

Credits: Trends Feed

Αφήστε το σχόλιο σας: