Αυτό το Κοριτσάκι έχει τα ΠΙΟ εκπληκτικά Χτενίσματα που έχετε δει ποτέ. (Χάρη στον Φοβερό Πατέρα της!) - Fanpage

Αυτό το Κοριτσάκι έχει τα ΠΙΟ εκπληκτικά Χτενίσματα που έχετε δει ποτέ. (Χάρη στον Φοβερό Πατέρα της!)

Όλοι οι πατεράδες αγαπούν τα παιδιά τους και κάποιοι είναι πρόθυμοι να φτάσουν ακόμα και στα άκρα για να τα κάνουν χαρούμενα. Αλλά συνήθως δεν παίρνουν εκείνοι τα εύσημα όταν πρόκειται για το μεγάλωμα των παιδιών και την φροντίδα του νοικοκυριού. Όταν μένουν μόνοι τους με τα παιδιά, συνήθως τους βομβαρδίζουν η μητέρα ή συγγενείς και φίλοι με συμβουλές.

Αλλά στους άντρες δεν αρέσει να τους λένε τι να κάνουν και το πείσμα τους μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μπερδεμένες και μερικές φορές αστείες καταστάσεις.

Αυτό ακριβώς είναι που συνέβη στον Greg Wickherst, έναν ανύπαντρο πατέρα από το Colorado. Περνάει πολύ χρόνο με την κόρη του, Izzy, και κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να παίρνει όση αγάπη και φροντίδα παίρνουν παιδιά που μεγαλώνουν με τις μητέρες τους. Κάνει όλα όσα κάνει μία μητέρα.

Την ντύνει, την ταΐζει και είναι εκεί για εκείνη όποτε τον χρειάζεται. Αλλά υπήρχε ένα πράγμα που ήταν πολύ σημαντικό για την κόρη του και δεν μπορούσε με τίποτα να καταφέρει.

Η Izzy ήθελε κούρεμα και ο Greg αποφάσισε να το κάνει μόνος του. Έτσι, πήρε το ψαλίδι και ξεκίνησε. Το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε μόνο να περιγραφτεί σαν καταστροφή, κάτι που δεν μας φαίνεται παράξενο αφού δεν είχε καθόλου εμπειρία με το κούρεμα.

Αλλά ήταν αποφασισμένος να μάθει πώς να φτιάχνει τα μαλλιά της κόρης του και στο διάλειμμα για φαγητό πέρασε από την αισθητική σχολή του κολεγίου IntelliTec όπου δουλεύει. Εκεί, ρώτησε τους μαθητές για λίγη βοήθεια και οι νεαρές γυναίκες ήταν πολύ πρόθυμες να του δείξουν κάποια στυλ που ταιριάζουν στην ηλικία της κόρης του.

Ο Greg είναι πολύ περήφανος για τις νέες τεχνικές που έμαθε και έχει ανεβάσει ήδη κάποιες φωτογραφίες με δημιουργίες του στο διαδίκτυο, τραβώντας την προσοχή και την εκτίμηση πολλών ανθρώπων. Η σελίδα του στο Facebook με όνομα «Greg Wickhert’s Dads Guide to Surviving Hair» έχει ήδη πάνω από 29,000 likes.

Έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τον εαυτό του με τις νέες τεχνικές που έχει μάθει.

Και αν ο Greg ποτέ αποφασίσει να αλλάξει καριέρα και γίνει κομμωτής, οι φίλοι της κόρης του θα γίνουν σίγουρα πολύ καλοί πελάτες του. Εξάλλου, δεν είναι και πολλοί οι πατεράδες όπως ο Greg που απολαμβάνουν να φτιάχνουν τα μαλλιά της κόρης τους και οι περισσότεροι δεν έχουν καν την υπομονή να προσπαθήσουν.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: