Βρήκαν αυτό το “Εξωγήινο” Πλάσμα που ξεβράστηκε στην Ακτή. Όταν κατάλαβαν ΤΙ είναι, έπαθαν το ΣΟΚ της ζωής τους - Fanpage

Βρήκαν αυτό το “Εξωγήινο” Πλάσμα που ξεβράστηκε στην Ακτή. Όταν κατάλαβαν ΤΙ είναι, έπαθαν το ΣΟΚ της ζωής τους

Ένα τεράστιο, μαλλιαρό θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία στις Φιλιππίνες. Άναυδοι οι κάτοικοι έσπευσαν στην παραλία Cagdainao στα νησιά Dinagat για να δουν το τέρας και να βγάλουν σέλφι μαζί του.

Το τεράστιο μαλλιαρό πλάσμα πιστεύεται ότι βγήκε στην ακτή εξαιτίας ενός πρόσφατου σεισμού. Αρκετά ασυνήθιστα πλάσματα έχουν ξεβραστεί σε παραλίες των τροπικών νησιών μετά τον μοιραίο σεισμό την περασμένη Κυριακή.

33

34

35

36

Οι φωτογραφίες του πλάσματος έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και αρκετοί προσφέρουν την δική τους εξήγηση σχετικά με το τι μπορεί να είναι το τέρας. Κάποιοι είπαν ότι μπορεί να είναι ο Appa, ένας πλασματικός χαρακτήρας από την σειρά κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon, “Avatar: The Last Airbender”.

Ο Austin Blanch?@austinblanch έγραψε στο Twitter: «Νομίζω ότι είναι ο Appa. Ή ένα μεγάλο Shitzu. Μπορεί να κάνω λάθος.»
Ο J Flow είπε: «Είναι το πλάσμα από το “Neverending Story”.»

37

38

Ο John Paul Garcia είπε ότι το τέρας μπορεί να μοιάζει με ένα πλάσμα που ξεβράστηκε στην Νότια Αφρική στις 25 Οκτωβρίου 1924 και υποτίθεται ότι ήταν μισό φάλαινα και μισό πολική αρκούδα, τον Trunko.

«Globster/Trunko, σωστά; Μισό φάλαινα, μισό πολική αρκούδα», είπε. Globster είναι το όνομα που δίνεται σε οποιαδήποτε οργανική μάζα αγνώστους ταυτότητας που ξεβράζεται σε μια ακτή από τον ωκεανό ή άλλο σώμα νερού.

39

Ωστόσο, σύμφωνα με επιστήμονες της περιοχή, το τέρας είναι το κουφάρι μιας φάλαινας μήκους 6 μέτρων. Το σώμα της φάλαινας, το οποίο ζυγίζει περίπου 2.000 κιλά, πρέπει να έχει γίνει λευκό λόγω προχωρημένης αποσύνθεσης. Το ζώο πιστεύεται ότι πέθανε περίπου 2 εβδομάδες πριν, πιθανόν χτυπημένο από κάποιο πλοίο.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: