Γιαγιά ηλικίας 109 ετών, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας της! Δεν πάει το μυαλό σας... - Fanpage

Γιαγιά ηλικίας 109 ετών, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας της! Δεν πάει το μυαλό σας…

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που έχουν εμμονή με το να ζουν με μακρά διάρκεια ζωής. Είναι κατανοητό να θέλετε να έχετε τον περισσότερο χρόνο που μπορείτε ενώ βρίσκεστε εδώ ζωντανοί.

Αν ψάχνετε να ζήσετε μια ζωή για 100 χρόνια, πιθανότατα έχετε οργανωμένο σχέδιο για να κρατάτε την υγεία σας υπό έλεγχο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι ακριβώς το πώς θα επιτευχθεί η μακροζωία. Στην πραγματικότητα, η γηραιότερη γυναίκα της Σκωτίας έχει μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές για όσους θέλουν να έχουν μια μακρά ζωή. Η Jessie Gallan είναι 109 ετών και η συμβουλή της είναι ξεκαρδιστική.

Έφυγε από το σπίτι μόλις 13 ετών και άρχισε να θηλάζει αγελάδες για να ζήσει. Περιγράφει τις σκληρές δουλειές που έκανε ως σημαντικά μαθήματα. Λέει ότι έμαθε πολύ νωρίς στη ζωή τη σημασία της σκληρής δουλειάς για να ζήσει. «Δούλεψα σκληρά και σπάνια έκανα διακοπές», είπε.

Συμβουλές της για μια μακρά ζωή; Μείνετε μακριά από τους άνδρες! «Δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από ό, τι αξίζουν!», είπε η Jessie. Επειδή αρνήθηκε να βασιστεί σε ένα άλλο πρόσωπο εκτός του εαυτού της, δεν παντρεύτηκε ποτέ. Μια νοσοκόμα στο νοσοκομείο όπου κατοικεί, την περιγράφει ως «απολύτως καταπληκτική».

Credit: Healthnutnews

Αφήστε το σχόλιο σας: