Γιαγιά καθυστερεί την Ουρά στα Ταμεία του Σούπερ Μάρκετ. Προσέξτε τώρα την Αντίδραση του Νεαρού με το Κίτρινο Μπλουζάκι! - Fanpage

Γιαγιά καθυστερεί την Ουρά στα Ταμεία του Σούπερ Μάρκετ. Προσέξτε τώρα την Αντίδραση του Νεαρού με το Κίτρινο Μπλουζάκι!

O Ryan O’Donnell και τα παιδιά του είχαν πάει στο σούπερ μάρκετ, όπως πολλές άλλες φορές στο παρελθόν. Πήραν τα απαραίτητα, μερικά σνακ και κατευθύνθηκαν προς το ταμείο. Τότε άκουσαν μια παράξενη συζήτηση ανάμεσα σε έναν ταμία και μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να πληρώσει…

Η πιστωτική κάρτα της γυναίκας είχε απορριφθεί για ψώνια αξίας μικρότερης από 50 δολάρια. Ο κόσμος της είπε πώς μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς λογαριασμούς, αλλά τίποτα δεν έπιασε.

Μην μπορώντας να αγοράσει τα ψώνια της, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο μπροστινό μέρος του καταστήματος για να δει πώς και αν θα μπορούσε να πληρώσει. Ο Ryan κατάλαβε ότι έπρεπε να βοηθήσει!

23

Πλησίασε την γυναίκα και προσφέρθηκε να πληρώσει για τα ψώνια της! Εκείνη στην αρχή αρνήθηκε, βεβαιώνοντας ότι όλα ήταν καλά – αλλά ο Ryan επέμεινε! Είπε ότι σκέφτηκε τι θα συνέβαινε αν στην ίδια κατάσταση βρισκόταν η μητέρα ή η γιαγιά του:

«Στην πραγματικότητα η κυρία μου θύμισε την μαμά και την γιαγιά μου. Έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου… Αν μπορείς να βοηθήσεις, το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς.» Εμπνευσμένος από δύο γυναίκες της ζωής του, ο Ryan πλήρωσε για τα ψώνια της ηλικιωμένης. Όταν η γυναίκα τον ρώτησε πώς θα μπορούσε να του το ξεπληρώσει, εκείνος χαμογέλασε και της είπε να μην ανησυχεί!

Ένας άνθρωπος που βρισκόταν στο ίδιο σούπερ μάρκετ είδε την γενναιόδωρη πράξη του Ryan και τράβηξε μια φωτογραφία – η οποία έχει γίνει viral!

Πώς σας φάνηκε η κίνησή του;

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: