Συνέλαβαν τη Γυναίκα του να Κλέβει το Μάρκετ. Το Γράμμα του Συζύγου της στην Εταιρεία, είναι Ανεκτίμητο! - Fanpage

Συνέλαβαν τη Γυναίκα του να Κλέβει το Μάρκετ. Το Γράμμα του Συζύγου της στην Εταιρεία, είναι Ανεκτίμητο!

Μια γυναίκα συνελήφθη όταν κατά λάθος ξέχασε να πληρώσει για μια εξάδα μπουκάλια νερό σε μια αλυσίδα μάρκετ. Και αυτό είναι το γράμμα που έστειλε ο άντρας της στους υπεύθυνους του καταστήματος.

1

Αγαπητοί  υπεύθυνοι του καταστήματος,

Θεωρώ τον εαυτό μου πιστό καταναλωτή του καταστήματός σας. Στην πραγματικότητα, η γυναίκα μου ψωνίζει συχνά από εσάς και ξοδεύει χρήματα. Το συχνά είναι ακριβής περιγραφή, καθώς μεταξύ 8 Οκτωβρίου και 27 Νοεμβρίου, ψώνισε από εσάς σε 27 διαφορετικές περιπτώσεις. Το συνολικό ποσό σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι 2.165.46 δολάρια (κατά μέσο όρο 80.20 δολάρια ανά επίσκεψη).

Τις προάλλες, της τόνισα ότι αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα έχουμε ξοδέψει 30.000 δολάρια ετησίως μόνο στο κατάστημά σας. Δε γνωρίζω πως αξιολογείτε έναν τέτοιο πελάτη, αλλά φαντάζομαι είναι σε υψηλή θέση.

Γι’ αυτό το λόγο ήταν τόσο σοκαριστικό όταν έμαθα ότι συνελήφθη από το προσωπικό σας κατά τη διάρκεια της τελευταίας της επίσκεψης στο κατάστημά σας.

Συνελήφθη, θα ρωτήσετε; Ε λοιπόν έτσι φαίνεται. Και το έγκλημα; «Έκλεψε» μια εξάδα μπουκάλια νερό.

Παραδέχομαι, νιώθω κάπως υπεύθυνος γι’ αυτή τη «κλοπή», μιας και της ασκώ πίεση να αγοράζει συνεχώς μπουκάλια νερό.

Την επόμενη μέρα, το σχέδιο εκκολάφτηκε. Η γυναίκα μου πήγε να «κλέψει» μπουκάλια νερού μεταμφιεσμένη σε μια κοινή πελάτισσα, η γυναίκα μου στα κρυφά τοποθέτησε την εξάδα κάτω από το καρότσι, κρύβοντας το με τη μοναδική της κάλυψη, τη τσάντα γυμναστηρίου.

Γέμισε τα καρότσι με αγαθά αξίας 180 δολαρίων για αποσπάσει τη προσοχή από το πραγματικό έπαθλο, τα μπουκάλια με νερό. Έφτασε στο ταμείο γεμάτη άγχος μη την ανακαλύψουν και έβλεπε την έξοδο για την απόδρασή της με τον θησαυρό.

Αλλά δεν ήταν γραφτό της. Εκείνη τη μέρα, ένας από τους φύλακες ασφαλείας θα της κατέστρεφε το σχέδιο. Την υποψιάστηκε από τη πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα, αν και την έχει ξαναδεί μόλις 27 φορές το τελευταίο ενάμιση μήνα να ψωνίζει.

Μόλις η κακοποιός γυναίκα μου πέρασε το ταμείο ανυποψίαστη πληρώνοντας όλα τα πράγματά της, εκτός φυσικά από το νερό, ο πιστός σεκιουριτάς τη πλησίασε και μπροστά σε 15 άλλους πελάτες της είπε δυνατά, «κυρία μου, συλλαμβάνεστε. Προβήκατε σε κλοπή νερού και θα χρειαστεί να σας κρατήσω.» Νικημένη στο ίδιο της το παιχνίδι και σκεπτόμενη υπό πίεση, το μόνο που ξεστόμισε ήταν: «Ωχ τα ξέχασα τελείως αυτά. Ήταν κρυμμένα κάτω από τη τσάντα μου. Ορίστε πέντε δολάρια. Ντρέπομαι τόσο πολύ και λυπάμαι πολύ.»

Τώρα, υπεύθυνοι του καταστήματος, ξέρω πόσο γελοία ακούγεται αυτή η δικαιολογία. Είναι εντελώς απίθανη. Ειδικά, σε πελάτες που ψωνίζουν καθημερινά και έχουν ένα σωρό πράγματα στο μυαλό τους.

Η μόνη μου ανακούφιση είναι ότι το έμπειρο προσωπικό σας μπόρεσε να ανταπεξέλθει στη κατάσταση. Αφού τη κράτησαν για μισή ώρα, ανακρίνοντάς την για τα κίνητρά της και τα σχέδιά της μελλοντικές επιθέσεις στο κατάστημα, την άφησαν να φύγει. Και της έδωσαν δωρεάν το νερό της.

Αλλά υπάρχει ένα τίμημα. Το ευγενικό προσωπικό της είπε ότι δε της επιτρέπεται ποτέ ξανά να ψωνίσει από εκεί. Τι ανακούφιση! Τώρα μπορώ να δώσω τα 30 χιλιάρικα που χαλάμε ετησίως για φαγητό σε έναν από τους ανταγωνιστές σας που πιθανότατα είναι πιο φθηνοί και έχουν και προσφορές σε εξάδες με νερό. Τελικά ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος από όλη αυτή την ιστορία;
 

Με εκτίμηση και ειλικρίνεια,

Ντέιβιντ

Credit: pref.com

Αφήστε το σχόλιο σας: