Δάκρυα συγκίνησης στο ΠΑΓΝΗ - Τραγούδησαν σε καρκινοπαθείς - Fanpage

Δάκρυα συγκίνησης στο ΠΑΓΝΗ – Τραγούδησαν σε καρκινοπαθείς

Γιατρός και νοσηλεύτριες έκαναν την έκπληξη

Tεράστια συγκίνηση προκάλεσε η έκπληξη που επιφύλαξαν γιατρός και νοσηλεύτριες σε ασθενείς της Ογκολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Τραγούδησαν στους καρκινοπαθείς – που δίνουν το δικό τους αγώνα καθημερινά- και τους έδωσαν με το δικό τους τρόπο δύναμη και κουράγιο να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες

Η Τζούλυ Ναούμ μαζί με γιατρό τραγουδούν σε ασθενείς στην Ογκολογική Κλινική !

Gepostet von Chrysa Mavroudi am Donnerstag, 19. September 2019

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η Julie Naoum «κι εγώ από την μεριά μου ευχαριστώ τον Κύριο Μαυρουδη Δημήτρη Διευθυντή της Ογκολογικής κλινικής του Π.Α.Γ.Ν.Η που μου εμπιστεύεται το «Μουσικό επισκεπτήριο»». Το « Μουσικό επισκεπτήριο»» είναι μια δράση της κλινικής που λειτουργεί συστηματικά σε εβδομαδιαία βάση .Είναι μέρος ενός μεγαλύτερο προγράμματος που λέγετε «Η τέχνη στην Ογκολογική κλινική».

Η μουσική , το θέατρο, η χειροτεχνία και όλες ανεξαιρέτως οι μορφές τέχνης είναι δράσεις που λειτουργούν συμπληρωματικά στην θεραπευτική αγωγή των ασθενών. Στην προσπάθεια αυτή αναζητάμε ανθρώπους που απλόχερα με την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο θα ήθελαν να προσφέρουν σε αυτές τις δράσεις λίγο από τον χρόνο τους .Όποιος λοιπόν ενδιαφέρετε ας έρθει σε επαφή μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ».

Πηγή; neakriti.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: