Δακρυσμένη η Μαθήτρια δίνει το Κινητό της στον Αστυνομικό. Μόλις εκείνος κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί, τα έχασε! - Fanpage

Δακρυσμένη η Μαθήτρια δίνει το Κινητό της στον Αστυνομικό. Μόλις εκείνος κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί, τα έχασε!

Το να κάνει κάποιος φάρσα στην αστυνομία, δεν θεωρείται καλή συμπεριφορά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έγινε για καλό σκοπό.

Μια εταιρία ενδυμάτων με το όνομα Dude.be nice, χορηγεί συγκινητικές εκπλήξεις για αυτούς που κάνουν καλές πράξεις για τον κόσμο. Έτσι, η εταιρία καθοδήγησε τους μαθητές ενός γυμνασίου και βοήθησε στη δημιουργία μιας εκδήλωσης, που σκοπό είχε να δείξει τη συλλογική εκτίμηση πρός τον αστυνομικό Mitch.

Οι μαθητές, είχαν προγραμματίσει να ξεγελάσουν τον αστυνομικό Mitch, λέγοντάς του ότι η Sienna που είναι ένα από τα παιδιά που γνωρίζει καλά, εμπλέκεται σε ένα δυσάρεστο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι τέτοιο, θα δυσαρεστούσε πολύ τον αστυνομικό, διότι εργάζεται εθελοντικά για την πρόληψη αυτού του θέματος.

Έτσι, ο αστυνομικός καλείτε στο γραφείο του διευθυντή για να δει το βίντεο και να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη μαθήτρια. Αφού νοιάζεται πραγματικά για τα παιδιά, είπε στη Sienna να μην ανησυχεί και να προσπαθήσει να μείνει ήρεμη. Μόλις το βίντεο άρχισε να παίζει, ο Mitch δεν πίστευε στα μάτια του. Ήταν πολύ καλύτερο από ότι φανταζόταν.

1

Οι μαθητές, είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο στο οποίο μιλούσαν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Με το που βγήκε από το γραφείο του, αντίκρισε όλα τα παιδιά να ζητωκραυγάζουν το όνομά του. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στη συνέχεια, άρχισε να παίζει το αγαπημένο του τραγούδι και όλοι οι μαθητές να χορεύουν στο ρυθμό μέσα στο δρόμο. Επίσης, είχαν ετοιμάσει για εκείνον διάφορα ευχαριστήρια σημειώματα και φώναζαν όλοι μαζί «Ο Mitch, είναι υπέροχος!».

Οι μαθητές με τον τρόπο αυτό, έδειξαν ότι υπάρχουν αστυνομικοί όπως ο Mitch, που πραγματικά νοιάζονται για τους άλλους. Είναι σαφές ότι τον αγαπούν, τον σέβονται και τον εκτιμούν!

Credit: Hearteternal

Αφήστε το σχόλιο σας: