Δασκάλα ανέβασε ΑΥΤΗ την σέλφι στο facebook και την ανάγκασαν να παραιτηθεί. Δείτε την και θα καταλάβετε! - Fanpage

Δασκάλα ανέβασε ΑΥΤΗ την σέλφι στο facebook και την ανάγκασαν να παραιτηθεί. Δείτε την και θα καταλάβετε!

Η διδασκαλία είναι αναμφισβήτητα αξιέπαινο επάγγελμα.

Οι δάσκαλοι διαδραματίζουν συχνά σημαντικό ρόλο στο μέλλον των μαθητών τους, όχι μόνο ακαδημαϊκά, αλλά και ενθαρρύνοντας τις καλές συνήθειες που μπορούν να οδηγήσουν σε μια ζωή θετικών αποφάσεων.

1

Θυμάμαι πάντα την εξαιρετική συμβουλή που έλαβα από τους δασκάλους μου όταν ήμουν νεώτερος, ιδιαίτερα αξιοθαύμαστη, καθώς ήμουν κάπως ατίθασο ως παιδί.

Παρόλα αυτά, οι καθηγητές πρέπει να προσέχουν ανά πάσα στιγμή την αγάπη που έχουν για τους μαθητές τους, ειδικά όταν πρόκειται για το σεβασμό των ορίων της σχέσης δασκάλου / μαθητή.

Η κοινωνία στην οποία ζούμε δικαίως τοποθετεί εξαιρετικά υψηλή αξία στην προστασία των παιδιών της, οπότε όταν υπάρχει και η παραμικρή αίσθηση ότι ένας ενήλικας ενήργησε με ακατάλληλο τρόπο, οι συνέπειες πιθανό να είναι σοβαρές.

Μια δασκάλα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημοσίευσε μια σαγηνευτική selfie στο Facebook και έχασε τη δουλειά της από το σχολείο.

Η Λυδία Φέργκιουσον, που εργαζόταν σε ένα γυμνάσιο κοντά στη Μίλτον Κέινς στη Βρετανία, χαρακτηρίστηκε ακατάλληλη δασκάλα από τους ανώτερους του σχολείου που εργάζονταν, λόγω μια απρεπούς φωτογραφίας που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2

Η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών είπε ότι η φωτογραφία της στα κοινωνικά μέσα δεν ήταν σαγηνευτική ή ακατάλληλη.

3

Σε μια συνέντευξη της, η Φέργκιουσον επιβεβαίωσε ότι δεν εργάζεται πλέον στο εν λόγω σχολείο και περιέγραψε τον αντίκτυπο που είχε το συμβάν στη ζωή της.

«Μετά από όλα αυτά, ήξερα ότι δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω στο σχολείο. Δεν είμαι πλέον απασχολούμενη εκεί. Απλά δεν θέλω η οικογένειά μου να περάσει και άλλα μετά από αυτό. Είναι πολύ δύσκολο.»

4

Ένας εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε επίσης ότι η Φέργκιουσον δεν απασχολείται στο σχολείο πια, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της Λυδία Φέργκιουσον.

Το Mirror αναφέρει ότι οι μαθητές της ξεκίνησαν μια αναφορά σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί το όνομα της δασκάλα τους και την περιέγραψαν ως «λαμπρή δασκάλα». Πάντα ήταν δίπλα τους για να τους βοηθήσει όταν είχαν προβλήματα όπως ο εκφοβισμός και τα πειράγματα. Είπαν: «Κάνει τόσα πολλά για να μας βοηθήσει και είμαστε τόσο αναστατωμένοι που έφυγε».

Είτε νομίζετε ότι η Λυδία Φέργκιουσον έχασε τη δουλειά της δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, αυτή η ιστορία χρησιμεύει μόνο για να τονίσει την ευαισθησία που υπάρχει γύρω από την προστασία των παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία.

Credit: ViralThread

Αφήστε το σχόλιο σας: