Τo πιο διάσημο ζευγάρι του instagram: Δείτε πόσα λεφτά παίρνουν για κάθε φωτογραφία που ανεβάζουν και θα σας πέσει το σαγόνι! - Fanpage

Τo πιο διάσημο ζευγάρι του instagram: Δείτε πόσα λεφτά παίρνουν για κάθε φωτογραφία που ανεβάζουν και θα σας πέσει το σαγόνι!

Ο Jack Morris, 26 ετών και η φίλη του Lauren Bullen, 24 ετών, γνωρίστηκαν το Μάρτιο του 2016, ενώ και οι δύο ταξίδευαν στα νησιά Φίτζι.

Το αχώριστο ζεύγος μετατράπηκε σε παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικούς bloggers που επισκέφθηκαν 45 χώρες μαζί. Κερδίζουν έναν εξαψήφιο μισθό για τις εκπληκτικές φωτογραφίες τους που κόβουν την ανάσα στο Instagram.

Και τώρα, ο Jack, ο οποίος κατάγεται από το Μάντσεστερ, αποκάλυψε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές του και το πώς ο ίδιος και η αυστραλιανή φίλη του έχουν μετατρέψει το πάθος τους σε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Κένυα

1

Φιλιππίνες

2

3

Στο blog του «Ταξιδεύετε;» ο Jack είπε ότι το κλειδί για την τέλεια φωτογραφία σε μια πολυσύχναστη περιοχή είναι το χρονοδιάγραμμα.

«Τις περισσότερες φορές μας αρέσει να τραβάμε φωτογραφίες περίπου μία ώρα μετά την ανατολή του ηλίου. Οι πολυσύχναστες περιοχές δεν έχουν και τόση κίνηση αυτή τη ώρα της ημέρας», έγραψε.

Ο Jack είπε επίσης ότι αποφεύγει τα φίλτρα του Instagram και παίρνει το χρόνο για να εξασφαλίσει τις τέλειες εικόνες.

«Όλες τις φωτογραφίες μου τις έχω επεξεργαστεί με το δικό μου προσωπικό στυλ και φως, για αυτό μοιάζουν κάπως μεταξύ τους», είπε.

Φίτζι

4

Μαλδίβες

5

Ισπανία

6

Το ζευγάρι μετακόμισε και μένει πλέον στο Μπαλί.

Ο Jack είπε: «Προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε τη ζωή μας, μεταξύ του σπιτιού μας στο Μπαλί, τα ταξίδια για τη δουλειά και τα ταξίδια για διασκέδαση. Στόχος μας είναι να επισκεφθούμε τουλάχιστον μία νέα χώρα κάθε μήνα για διασκέδαση, ταξίδι που το αποφασίζουμε την τελευταία στιγμή».

Ο Jack αποκάλυψε, επίσης, ότι ο ίδιος και η Lauren, τραβάνε όλες τις φωτογραφίες μόνοι τους και σε αυτές που είναι και οι δύο μαζί, λαμβάνονται μέσω ενός τρίποδα με χρονοδιακόπτη.

Φιλιππίνες

7

Μπαλί

8

9

Το ζευγάρι έχει κυριαρχήσει στην τέχνη του blogging και ως εκ τούτου, έχουν τρία εκατομμύρια ακόλουθους και κερδίζουν χιλιάδες δολάρια από κάθε νέα χορηγία.

Ο Jack αποκάλυψε ότι τον Ιανουάριο, ο ίδιος και η Lauren κοστολόγησαν την κάθε νέα χορηγία 3.000 δολάρια.

Η πιο ακριβή του χορηγία ήταν 9.000 δολάρια, ενώ της Lauren ήταν 7.500 δολάρια.

Φιλιππίνες

10

Ρώμη

11

Καμπότζη

12

Όμως, παρά τα υψηλά ποσοστά, το ζευγάρι επιμένει να διαφημίζει μόνο τις μάρκες που είναι οι χορηγοί τους. Υποστηρίζουν το εμπορικό σήμα, την εταιρεία ή την τουριστική αλυσίδα.

«Ήμουν σε επαφή με εταιρείες πριν αρχίσω να δέχομαι προσφορές. Δεν με ένοιαζαν τα χρήματα, ήταν πάντα απλά μια δουλειά που την έκανα για την πλάκα μου. Τελικά όμως, καθώς περνούσαν τα χρόνια μερικές από τις προσφορές ήταν πολύ καλές και κατάφερα να βγάλω αρκετά χρήματα. Προωθούμε μόνο ότι μας αρέσει πραγματικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε ταξιδέψει σε μέρη που δεν ήταν αρεστά στους χορηγούς μας και έτσι δεν βγάλαμε πολλά χρήματα. Αλλά εμάς μας άρεσε το μέρος », έγραψε.

Παρθένοι νήσοι

13

Μπαλί

14

Ο Jack είπε ότι εντός των πρώτων εννέα μηνών της σχέσης τους, η Lauren κέρδισε πάνω από 700.000 ακολούθους και ο ίδιος κέρδισε περισσότερους από μισό εκατομμύριο.

Ο Jack και η Lauren, με τις εκπληκτικές φωτογραφίες τους και τον αξιοζήλευτο τρόπο ζωής, τράβηξαν πάνω τους τον θαυμασμό των εμπορικών εταιριών που έδωσαν στο ζευγάρι ευκαιρίες για τους επόμενους 12 μήνες.

Παγκόσμιες μάρκες, όπως η Royal Caribbean Cruises, Disney, Air NZ, Airbnb, οι ασφαλιστικές NRMA και άλλες, έχουν πλησιάσει το δίδυμο.

Αραβικά Εμιράτα

15

Φιλιππίνες

16

Παρά το φόρτο εργασίας τους, το δίδυμο γνωρίζει πόσο πραγματικά τυχεροί είναι. «Είναι ένα όνειρο. Να είσαι σε θέση να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις κάθε μέρα είναι ωραία. Είναι το ιδανικό! Δεν περίμενα ποτέ να βρω κάποια που θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί της την δουλειά μου, αλλά τελικά δούλεψε πολύ καλά με την Lauren», είπε.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: