Είδε μία έγκυο Γυναίκα να Πεθαίνει στη μέση του Δρόμου μετά από Σφοδρό Τροχαίο. Η Αντίδρασή του; Θα σας Συγκλονίσει! - Fanpage

Είδε μία έγκυο Γυναίκα να Πεθαίνει στη μέση του Δρόμου μετά από Σφοδρό Τροχαίο. Η Αντίδρασή του; Θα σας Συγκλονίσει!

Οι νοσοκόμοι είναι από τα πιο υποτιμημένα επαγγέλματα του κόσμου. Σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν πολλές δυσκολίες και πολλοί αναγκάζονται να δουλεύουν εξαντλητικά ωράρια, συχνά όλο το βράδυ, σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με πεδίο μάχης. Συχνά βοηθάνε τους φίλους τους όταν αρρωσταίνουν και είναι οι πρώτοι που αναλαμβάνουν δράση όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια.

Ο Keith Ezell το απέδειξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν έγινε μάρτυρας ενός άσχημου τροχαίου καθώς πήγαινε στην δουλειά. Ο Ezell έσπευσε να προσφέρει βοήθεια και οι στιγμές που ακολούθησαν είναι γεμάτες αγωνία.

23

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Facebook την οποία έκανε η Danielle Nicole, φίλη και συνάδελφος του Ezell, ο νοσοκόμος φαίνεται στο βίντεο να κάνει τεχνητή αναπνοή σε μια αναίσθητη γυναίκα στην άκρη του δρόμου. Εκείνη είναι που αναγνώρισε τον Ezell, ο οποίος δεν έμεινε για να δεχτεί επαίνους.

24

Για περίπου 4 λεπτά ο Ezell κάνει τεχνητή αναπνοή στην γυναίκα προκειμένου να κρατήσει την ίδια και το αγέννητο παιδί της στην ζωή, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες.

Φανερά λαχανιασμένος μετά το μαρτύριο αυτό, ο Ezell αποφεύγει τα επαινετικά σχόλια και λέει απλά: «Πρέπει να πάω στην δουλειά». Για τον Ezell το να σώζει ζωές είναι μέρος της δουλειάς του, γι’αυτό και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τους νοσοκόμους.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bHdQAE2xX4w

Οι σκέψεις σας;

Credit: inspiremore.com

Αφήστε το σχόλιο σας: