Είναι 8 ετών και έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή μέσα στα νοσοκομεία. Όταν όμως έμαθε ΠΟΙΟΣ θα τον επισκεφτεί, τα έχασε! - Fanpage

Είναι 8 ετών και έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή μέσα στα νοσοκομεία. Όταν όμως έμαθε ΠΟΙΟΣ θα τον επισκεφτεί, τα έχασε!

Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε άλλα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους, όπως τα όνειρα και οι ελπίδες μας.

Ένα αγοράκι από την Louisiana έχει περάσει δύσκολα το σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον κόσμο αυτό. Η θετική του στάση και οι στόχοι του για το μέλλον τον έκαναν να συνεχίσει να παλεύει.

Ο Hunter Scarborough είναι μόλις 8 χρονών, αλλά έχει περάσει όλη του την ζωή στο νοσοκομείο. Έχει κάνει πολλές εγχειρήσεις και επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια.

1

Όταν διαγνώστηκε με χρόνια ψευδοαπόφραξη εντέρου, η οικογένεια του δεν ήταν σίγουρη για το τι θα συνέβαινε. Το πρώτο βήμα ήταν η μεταμόσχευση. Στην αρχή είχαν μεγάλες ελπίδες. Το διάστημα αυτό ο Hunter μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Όταν τους κάλεσαν για το μόσχευμα, ήταν εκστασιασμένοι. Πήγαν στην Ουάσιγκτον για την επέμβαση.

2

Η μεταμόσχευση πήγε καλά, αλλά ο Hunter έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για δύο μήνες μέχρι να προσαρμοστεί το σώμα του. Πέρασε τα Χριστούγεννα και τις Ευχαριστίες μέσα στο νοσοκομείο, όπως σχεδόν κάθε φορά.

Όσο έμενε εκεί, τον επισκέφτηκαν κάποιοι πραγματικά ξεχωριστοί άνθρωποι. Ο Hunter ονειρευόταν πάντα να γίνει πυροσβέστης, έτσι όταν τον επισκέφτηκαν πυροσβέστες από την Ουάσιγκτον, έπαθε πλάκα.

Έβγαλαν φωτογραφίες και συζήτησαν. Η επίσκεψη τους ενέπνευσε τον Hunter να συνεχίσει για να μεγαλώσει και να γίνει πυροσβέστης.
Τον κάλεσαν ακόμη και να επισκεφτεί τον πυροσβεστικό σταθμό, όταν βγει από το νοσοκομείο. Αυτό είναι σίγουρα ένα κίνητρο για να γίνει καλά γρήγορα.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι ο Hunter έχει κρατήσει τα μάτια του στο μέλλον κατά την διάρκεια της δύσκολης διαδικασίας της μεταμόσχευσης. Θα γίνει φανταστικός πυροσβέστης μια μέρα!

Credit: Liftable

Αφήστε το σχόλιο σας: