Είπαν στην Κόρη τους να διαλέξει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει στο Σχολείο. Το Αποτέλεσμα; Κάνει τον γύρο του διαδικτύου! - Fanpage

Είπαν στην Κόρη τους να διαλέξει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει στο Σχολείο. Το Αποτέλεσμα; Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Όταν ένα παιδί φτάνει σε σημείο να επιλέγει μόνο του τα ρούχα του για το σχολείο, καταλαβαίνετε ότι έχει πια μεγαλώσει. Καλώς ή κακώς, είναι ένα σημάδι ανεξαρτησίας.

Ένας πατέρας, φαίνεται πως έδωσε στην κόρη του πάρα πολύ αυτονομία. Της υποσχέθηκε ότι θα διάλεγε μόνη της τα ρούχα που θα φορούσε, την ημέρα που θα τους τραβούσαν φωτογραφίες στο σχολείο. Έτσι, βρέθηκε εκτός ελέγχου αγοράζοντας το πιο παράλογο πράγμα. Ο μπαμπάς της όμως, δεν είχε το θράσος να της πει τίποτα για αυτό!

Αντ’ αυτού, την άφησε να φορέσει τα ανόητα ρούχα και να βγει φωτογραφία. Ευτυχώς, οι φίλοι της στο σχολείο δεν γέλασαν μαζί της εκείνη την ημέρα …

Τα παιδιά, δεν έχουν τα ίδια κοινωνικά πρότυπα με τους γονείς τους. Μερικές φορές, τα αγαπημένα τους ρούχα είναι κοστούμια … πριγκίπισσες, πειρατές, καουμπόηδες, ή όπως στην περίπτωση αυτού του μικρού κοριτσιού, υπερήρωες.

Το κοριτσάκι, τραβήχτηκε φωτογραφία φορώντας μια στολή σούπερμαν. Αφού η φωτογραφία έγινε viral, ο μπαμπάς της έγραψε: «Η κόρη μου διάλεξε να το φορέσει για να βγάλει τις σχολικές φωτογραφίες. Ο μπαμπάς της εγκρίνει!»

Ο γονείς των συμμαθητών της, σχολίασαν αυτή της την επιλογή:

«Δεν πιστεύω ότι στο σχολείο της κόρης μου θα άφηναν τους μαθητές να φορέσουν τέτοια ρούχα, αλλά νομίζω ότι θα είναι καταπληκτικό να έχει ντοκουμέντα που θα της θυμίζουν την προσωπικότητά της στο μέλλον!»

Πιστεύετε ότι πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να φορούν στολές για την ημέρα που τραβάνε φωτογραφίες στο σχολείο; Ή πρέπει να ντύνονται σωστά και να έχουν περισσότερη πειθαρχία;

Credit: Awm

Αφήστε το σχόλιο σας: