Είχαν Υποψίες ότι η Νοσοκόμα Κακοποιούσε την Μητέρα τους. Όταν είδαν ΤΙ ΚΑτέγραψε η Κρυφή Κάμερα που Έβαλαν... Έβραζαν από Οργή! - Fanpage

Είχαν Υποψίες ότι η Νοσοκόμα Κακοποιούσε την Μητέρα τους. Όταν είδαν ΤΙ ΚΑτέγραψε η Κρυφή Κάμερα που Έβαλαν… Έβραζαν από Οργή!

Οι περισσότεροι θα κάνουν τα πάντα για να λάβουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα την καλύτερη φροντίδα. Τα περασμένα τρία χρόνια, μια οικογένεια στην πολιτεία του Τέξας απασχολούσε μια αποκλειστική νοσοκόμα για την φροντίδα της ηλικιωμένης 94χρονης γιαγιάς τους. Η ηλικιωμένη γυναίκα που υπέφερε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ δυσκολευόταν να θυμάται τις καθημερινές της δραστηριότητες. 

Η Brenda Floyd εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα της 94χρονης Dorothy Bratten, αλλά στην πραγματικότητα έκανε κάτι πολύ χειρότερο. Η Brenda είχε καθαρό ποινικό μητρώο και η οικογένεια την εμπιστεύτηκε πλήρως για την φροντίδα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η οικογένεια είχε υποψίες ότι κάτι δε πάει καλά, καθώς εμφανίστηκαν μυστηριώδεις μελανιές στο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας, αλλά δε μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν, καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα δεν θυμόταν τίποτα. Έτσι αποφάσισαν να εγκαταστήσουν κρυφά μια κάμερα.

 

Στο βίντεο, η Brenda χτυπάει και βρίζει την 94χρονη την Πρωτοχρονιά, επειδή τάισε τον σκύλο κανονικό φαγητό. Δυστυχώς, όμως δεν υπήρχε κανείς να την βοηθήσει. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο έλεος της αδίστακτης νοσοκόμας.

 

1

Η Dorothy φοβόταν για το τι θα μπορούσε να της κάνει η Brenda στη συνέχεια, και είχε μαζευτεί από φόβο και προσπαθούσε να μαζέψει πεσμένο φαγητό από το πάτωμα. Η νοσοκόμα συνέχισε να την χτυπάει και να βρίζει την ανήμπορη γυναίκα.

Μόλις η οικογένεια παρακολούθησε το εξοργιστικό βίντεο, αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Η αστυνομία συνέλαβε την Brenda πριν προκαλέσει και άλλο κακό.

2

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε η κρυφή κάμερα με την κακοποίηση της ηλικιωμένης γυναίκας: 

Credit: ShareTap

Αφήστε το σχόλιο σας: