Είχε αγανακτήσει με τον απαράδεκτο συνάδελφό του. Μόλις δείτε ΠΩΣ τον εκδικήθηκε, θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! - Fanpage

Είχε αγανακτήσει με τον απαράδεκτο συνάδελφό του. Μόλις δείτε ΠΩΣ τον εκδικήθηκε, θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ενοχλητικοί συνάδελφοι, αλλά ο παρακάτω τύπος έχει έναν συνάδελφο που ακούγεται χειρότερος από το συνηθισμένο. Τον αποκαλεί D.

«Ο D δεν σταματάει ποτέ να μιλάει. Στον D αρέσει να ανταγωνίζεται τους άλλους. Ο D κάνει φασαρία. Ο D θυμώνει πολύ εύκολα. Στον D αρέσει να το παίζει ανώτερος από τους άλλους, ενώ δεν είναι. Ο D εκνευρίζεται πολύ, πολύ εύκολα. Μ’αρέσει να πειράζω τον D.»

Και όπως θα δείτε παρακάτω, δεν το είπε για πλάκα το τελευταίο! Έκανε ζωντανά σχόλια καθώς εξελισσόταν η πανέξυπνη εκδίκηση του και η ξεκαρδιστική του ιστορία έχει διαβαστεί πάνω από 500.000 φορές. Το ηθικό δίδαγμα; Μην είστε κόπανος στην δουλειά!

33

34

ChefShwasty

«Ας ονομάσουμε τον άντρα με την κόκκινη μπλούζα και το θολό πρόσωπο D. Ο D δεν σταματάει ποτέ να μιλάει. Στον D αρέσει να ανταγωνίζεται τους άλλους. Ο D κάνει φασαρία. Ο D θυμώνει πολύ εύκολα. Στον D αρέσει να το παίζει ανώτερος από τους άλλους, ενώ δεν είναι. Στον D αρέσει να αλλάζει το θέμα κάθε συζήτησης και να την γυρνάει στον εαυτό του.

Ο D κάνει tao-chi στην αυλή του που είναι πάνω σε κεντρικό δρόμο και παραπονιέται όταν τον κοιτάζει ο κόσμος. Ο D εκνευρίζεται πολύ, πολύ εύκολα. Μ’αρέσει να πειράζω τον D. Στις 7 το πρωί έβαλα ένα ηχείο bluetooth με ταινία στον εξαερισμό πάνω από το κεφάλι του και παίζει το “Stayin’ Alive” των Beegees ασταμάτητα. Δεν ακούγεται πολύ και επειδή είναι τοποθετημένες έτσι οι περσίδες, μόνο εκείνος το ακούει.»

«Μέχρι στιγμής έχει ανακαλύψει το εξής:

7:30 – Τον είδα να σταματάει, να κοιτάζει γύρω, να κλείνει τα μάτια και να προσπαθεί να ακούσει κάτι. Κούνησε το κεφάλι του και συνέχισε να μιλάει.
8:15 – Ανέφερε ότι πέρασε ένα αυτοκίνητο και έπαιζε μουσική που του θύμιζε κάτι. Δεν πέρασε κανένα αυτοκίνητο.
8:45 – Άρχισε να μουρμουρίζει το τραγούδι όταν το έκλεισα.
9:30 – Ρώτησε τι μουσική έπαιζα στον υπολογιστή μου. Ήρθε, έψαξε, δεν βρήκε τίποτα. Κοίταξε έναν άλλο συνάδελφο, ο οποίος μαζεύτηκε. Άρχισε να μιλάει πάλι.
10:00 – Άνοιξα την μουσική όταν είχε πάει στη γωνία. Γύρισε πίσω τρέχοντας και την έκλεισα. Ρώτησε τον πελάτη, “Το άκουσες αυτό;”. Ο πελάτης ρώτησε, “Ποιο;”. Ο D κούνησε το κεφάλι του και το αγνόησε.»

10:30 – Ένας από τους τύπους της αποθήκης έβαλε το “Stayin’ Alive” δυνατά στα ηχεία της αποθήκης. Ο D έκλεισε την πόρτα της αποθήκης. 5 λεπτά αργότερα μπήκε στην αποθήκη, όπου έπαιζε ένα άλλο τραγούδι. Έκλεισα το ηχείο μου. Κάθισε και άρχισε να ψάχνει κάτω από το ηχείο του, μάλλον για την πηγή του ήχου.
11:00 – Πήγε για μεσημεριανό. Το άνοιξα ξανά, για να το ακούσει από τον εξαερισμό του μπάνιου. Έφυγε βιαστικά.
12:05 – Επέστρεψε από το μεσημεριανό. Προσπάθησε να κάτσει σε άλλο γραφείο, αλλά τον έδιωξαν. Ψάχνει στον πίνακα ελέγχου του υπολογιστή και κλείνει εργασίες, παίζει με τις επιλογές του ήχου.
12:26 – Όχι, όχι, όχι! Η μπαταρία του ηχείου τελείωσε.
12:33 – Πήγε να πάρει τσιγάρα. Προσπαθώ να συνδέσω φορτιστή.
12:44 – Εντάξει, παίζει ξανά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα… O D επέστρεψε, αλλά κάποιος είναι ακόμα στο ταβάνι.
1:09 – Πρέπει να πάω για μεσημεριανό. Έβγαλα τον δικό μας από το ταβάνι μετά από 10 λεπτά. Προσπαθώ να βρω πώς να ανανεώσω την αρχική δημοσίευση, αλλά δεν το βρίσκω. Θα το ψάξω. Επιστρέφω σύντομα.
1:10 – Έχω πολλά νέα. Γύρισα από το μεσημεριανό. Έχει την εντύπωση ότι κάποιος του κάνει πλάκα, αλλά δεν ξέρει πώς. Έχει ανέβει πάνω για να δει αν υπάρχει τίποτα, αλλά μάταια. Το έκλεισα για λίγο.
2:30 – Ένας άλλος συνάδελφος είχε μια τέλεια ιδέα. Παίζουμε μουσική από τους υπολογιστές μας σε κανονική φωνή. Δημιουργείται ένας στρόβιλος μουσικής. Δυναμώσαμε το “Stayin’ Alive”. Το ακούμε όλοι, αλλά δεν ξεχωρίζει.»

«3:02 – Ωχ, όχι, τα πήρε και τα έβαλε μαζί μας. Φωνάζει ότι ξέρει ότι εμείς το κάναμε αυτό. Δεν έχει αποδείξεις. Τώρα απλά κάθεται έξω και καπνίζει.
3:17 – Γύρισε στο γραφείο του σαν να μην έγινε τίποτα. Το τραγούδι παίζει ακόμα. Ούτε οι πελάτες το ακούνε και είναι πολύ μπερδεμένος.

Τελευταία ενημέρωση

4:01 – Έφυγε πολύ βιαστικά. Όταν άρπαξε τα κλειδιά του, έβαλα την μουσική τέρμα και όλοι άρχισαν να χορεύουν. Του έπεσαν τα κλειδιά και μας έβρισε.
Πριν φύγει είπε, “Θα το μετανιώσετε την Δευτέρα”.
Μαντέψτε ποιος θα είναι άρρωστος.
Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου σε αυτό.
Με αγάπη,
Chef»

Πώς σας φάνηκε η πλάκα που του έκαναν; Πιστεύετε το άξιζε;

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: