Αυτό το Ζευγάρι άλλαξε το Χρώμα του Σπιτιού του και τώρα δέχεται Απειλές για τη Ζωή του. Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Αυτό το Ζευγάρι άλλαξε το Χρώμα του Σπιτιού του και τώρα δέχεται Απειλές για τη Ζωή του. Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει!

Αυτό το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο, μέχρι να βάψει το σπίτι του στο Τέξας. Το φωτεινό μπλε χρώμα με το οποίο το έβαψαν, τους έκανε να δεχτούν απειλές. Ο Peter και η Keely Dubrova, ισχυρίζονται ότι η ένωση ιδιοκτητών σπιτιού είχε εγκρίνει το νέο τους χρώμα.

Προσπαθούσαν απλώς να κάνουν το σπίτι τους ζεστό για να το αισθάνεται σαν δικό τους, όταν το έβαψαν.

1

Ένας ανώνυμος μεσίτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι στο διαδίκτυο και ζήτησε απόψεις για την αισθητική και την αξία του. Τότε άρχισαν τα σκληρά σχόλια. Αποκάλεσαν το ζευγάρι «λευκά σκουπίδια» και μερικοί άνθρωποι δήλωσαν ότι θέλουν να τους κρεμάσουν για αυτό που είχαν κάνει.

2

Το να ζωγραφίζεις το σπίτι σου μπλε, δεν σε κάνει σκουπίδι. Το ζευγάρι δεν έχει ιδέα τι να κάνει τώρα. Είναι πολύ αναστατωμένοι από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντέδρασαν, αλλά θέλουν να κρατήσουν το νέο χρώμα.

3

Δεν πιστεύουν όλοι ότι το σπίτι τους δείχνει χάλια. Μια γειτόνισσα, η Amanda Dennard, είπε ότι δείχνει χαριτωμένο αλλά ότι το χρώμα δεν ταιριάζει με την υπόλοιπη γειτονιά.

4

Μερικοί άνθρωποι είναι ανταγωνιστικοί και πολύ απρόθυμοι να επιτρέψουν αλλαγές.

Είναι η ιδιοκτησία τους, πήραν την έγκριση και δεν πρέπει να απειλούνται από άλλους.

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: