Ζύγιζε 190 Κιλά και Ντρεπόταν να βγει από το Σπίτι. Σήμερα έχει το μισό της Βάρος και είναι αστέρι του Instagram! - Fanpage

Ζύγιζε 190 Κιλά και Ντρεπόταν να βγει από το Σπίτι. Σήμερα έχει το μισό της Βάρος και είναι αστέρι του Instagram!

Μία παχύσαρκη γυναίκα που κάποτε έφτασε να ζυγίζει 190 κιλά, έχει αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά μέσα, όταν μοιράστηκε στο Instagram πως κατάφερε να χάσει πάνω από 70 κιλά.

Η Sandi, που είναι γνωστή ως vsg_queendiet στα κοινωνικά μέσα, έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους με τις δημοσιεύσεις της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της πριν και μετά την απώλεια των κιλών.

Την Πέμπτη, η κοπέλα από το Κεντάκι των ΗΠΑ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού της το 2015 και μία πρόσφατη γράφοντας: «Πόση διαφορά μπορούν να κάνουν μερικά χρόνια και η απώλεια 73 κιλών.»

1

2

Η Sandi, τώρα ζυγίζει 117 κιλά, ξεκίνησε τη διαδικασία αδυνατίσματος τον Δεκέμβριο του 2015 όταν είχε φτάσει στο μέγιστό της βάρος, ξεπερνώντας τα 180 κιλά.

Πήρε την απόφαση να κάνει εγχείρηση γαστρικού μανικιού, αλλά πρώτα έπρεπε να αλλάξει εντελώς τη διατροφή της και να χάσει κάποια κιλά μόνη της πριν υποβληθεί σε εγχείρηση.

Η Sandi έχασε πάνω από 36 κιλά πριν την εγχείρηση, μια διαδικασία όπου αφαιρείται χειρουργικά ένα μεγάλο μέρος του στομαχιού.

Ζύγιζε 157 κιλά πριν την εγχείρηση στις 11 Ιουλίου 2016 και έχασε άλλα επιπλέον 40 κιλά.

3

4

Τον Αύγουστο, η Sandi μοιράστηκε την ιστορία της στο  Facebook και αποκάλυψε ότι όταν ήταν στο μέγιστό της βάρος «της έκαναν μόνο δύο μπλουζάκια.»

«Ντρεπόμουν να φύγω από το σπίτι. Άφησα το βάρος να συσσωρευτεί μέσα σε ένα χρόνο. Κάθε φορά που πήγαινα στο γιατρό, πάντα μου έβρισκε κάποιο άλλο πρόβλημα.»

Η Sandi αναφέρει ότι είχε διαγνωστεί με ρευματοειδή αρθρίτιδα, ψευδοόγκο, υψηλή αρτηριακή πίεση, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και υποθυρεοειδισμό.

«Η υγεία μου είχε πάρει την κατηφόρα. Έτσι αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου πίσω.»

5

6

Όταν κανόνισε το χειρουργείο, η Sandi σταμάτησε να τρώει επεξεργασμένα τρόφιμα και μείωσε τις μερίδες της στο μισό.

Ενώ μετρούσε τις θερμίδες και επέτρεπε στον εαυτό της να καταναλώνει 1.300 θερμίδες ανά μέρα, η Sandi επίσης άρχισε να γυμνάζεται.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να χάσεις βάρος, αλλά η υγεία μου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Τα μόνο φάρμακα που παίρνω τώρα είναι βιταμίνες. Μπορώ να περπατάω 3 μίλια και να συνεχίζω. Ακόμα παλεύω με τον εθισμό στο φαγητό, αλλά κάθε μέρα είναι καλύτερη.»

7

8

Η Sandi είπε ότι ο στόχος της είναι να εμπνεύσει άλλους και σύστησε σε όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος να επικεντρωθούν στη πρόσληψη θερμίδων, το άγχος, τη γυμναστική και τον ύπνο.

Όχι μόνο η Sandi συνεχίζει να χάνει κιλά, αλλά έχει αποκτήσει πάνω από 15.000 ακόλουθους στο Instagram που την ακολουθούν στο ταξίδι της.

«Θυμάμαι που μετά βίας μπορούσα να περπατήσω 10 λεπτά χωρίς να καθίσω. Τώρα σκαρφαλώνω λόφους και πηγαίνω για περπάτημα σχεδόν για μια ώρα. Χρειάζονται μικρά βήματα. Δε τα έκανα όλα αυτά σε ένα βράδυ. Περπατάω λίγο κάθε μέρα και πιέζω τον εαυτό μου να πάει παραπέρα. Απλά να θυμάστε να συνεχίζετε,» αναφέρει η ίδια. 

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: