Η Αληθινή Ωραία Κοιμωμένη: Πανέμορφη 22χρονη Κοιμήθηκε για 6 συνεχόμενους Μήνες αφήνοντας άναυδους τους Επιστήμονες! - Fanpage

Η Αληθινή Ωραία Κοιμωμένη: Πανέμορφη 22χρονη Κοιμήθηκε για 6 συνεχόμενους Μήνες αφήνοντας άναυδους τους Επιστήμονες!

Μια 22χρονη κοιμήθηκε για 6 μήνες, καθώς υποφέρει από το «Σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης».

1

Η Beth Goodier διαγνώστηκε με το σύνδρομο Kleine-Levin. Πριν από πέντε χρόνια, λίγο πριν τα 17α γενέθλιά της, κοιμόταν 22 ώρες την ημέρα.

2

Η νεαρή κοπέλα ξυπνούσε μόνο για φάει ελάχιστα και να πιει νερό σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Έκτοτε κοιμάται περίπου στο 75% του χρόνου της.

3

Η 22χρονη Beth περνάει τη ζωή της κοιμωμένη είτε στο κρεβάτι είτε στον καναπέ και τώρα περνάει ένα ακόμα «βαθύ επεισόδιο ύπνου», που ήδη διαρκεί 2,5 μήνες.

Σπάνια φεύγει από το σπίτι της στο Stockport της Αγγλίας και η μητέρα της Janine μίλησε για την τραγική πραγματικότητα, που η κόρη της κοιμάται για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας.

4

«Μπορεί να ξυπνήσει αύριο και είναι αγώνας ενάντια στο χρόνο για να ζήσει τη ζωή που θα έπρεπε. Βιάζεται να δει τους φίλους της και να φτιάξει τα μαλλιά της. Αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα κοιμηθεί ξανά.»

5

Η Beth μπερδεύεται και νευριάζει όταν ξυπνάει και νιώθει απογοήτευση όταν δε μπορεί να πάει στο πανεπιστήμιο όπως οι φίλοι της.
Έχει ένα 25χρονο φίλο τον Dan, που είναι δάσκαλος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια και την επισκέπτεται καθημερινά και της μιλάει κατά τη διάρκεια του βαθύ της ύπνου.

6

«Έρχεται κάθε μέρα και της μιλάει. Περιμένει το κορίτσι που ερωτεύτηκε να ξυπνήσει. Όταν είναι ξύπνια, συνεχίζουν τη σχέση τους. Είναι καλό παιδί.»

7

Η μητέρα της προσεύχεται το κάθε επεισόδιο βαθύ ύπνου να είναι το τελευταίο της. Αλλά τα συμπτώματα ξεκινούν ξανά.

«Μου ραγίζει τη καρδιά να βλέπω να χάνει τα καλύτερα χρόνια της ζωής της.»

8

Credit: 9gag

Αφήστε το σχόλιο σας: