Η ανατρεπτική επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα λόγω του κορωνοϊού αφου δεν βάλαμε μυαλό [εικόνες] - Fanpage

Η ανατρεπτική επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα λόγω του κορωνοϊού αφου δεν βάλαμε μυαλό [εικόνες]

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες, ειδικά μετά το επίσημο άνοιγμα των συνόρων για την εκκίνηση της τουριστικής περιόδου, έφερε μία ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων από επισκέπτες του εξωτερικού. Τα αποτελέσματα στην επιδημιολογική καμπύλη θα φανούν μετά από λίγες ημέρες όμως η ανησυχία των λοιμωξιολόγων είναι έντονη.

Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν ότι αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού μπορεί να εμφανιστεί στην Ελλάδα ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Και τότε τα τοπικά lockdowns δε θα θα αρκούν σαν έκτακτα μέτρα.

Όταν φαίνεται μία τέτοια κατάσταση να διαμορφώνεται τι πρέπει να κάνεις; Ποιον θα φωνάξεις; Μα φυσικά τωον άνθρωπο που το όνομά του συμβολικά συμπίπτει με τη σωτηρία. Τον άνθρωπο που αγαπήθηκε τους μήνες της καραντίνας και ακόμα και αν αμφισβητήθηκε παρέμενε το επίκεντρο της επικαιρότητας. Τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Αυτήν την φορά όμως η επιστροφή του θα είναι ανατρεπτική, θα είναι μία επιστροφή έκπληξη και θα μας κάνει να ξεχάσουμε την καθημερινή του, βαρετή κατά τα άλλα ενημέρωση στις έξι το απόγευμα.

Στη νέα του επιστροφή ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας θα χτυπήσει τον ιό σε πολλά μέτωπα. Τηλεοπτικά, σοσιαλμιντιακά, διαδικτυακά ακόμα και κυκλοφοριακά.

Ένα νέο σίτκομ με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιόδρα, μόνο του σε έναν καναπέ, μετά μόνο του σε ένα καφέ και μετά μόνο του σε ένα διαμέρισμα θα είναι η κωμική πλευρά της επιστροφής του λοιμωξιολόγου για να πιάσει το κοινό του Netflix.

O Σωτήρης Τσιόδρας αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο μεγάλου καναλιού και φυσικά η θεματική του και οι καλεσμένοι του θα έχουν σχέση με τον φονικό ιό.

Το Τικ Τοκ γιγαντώθηκε την εποχή της πανδημίας και ο Σωτήρης Τσιόδρας δε θα μπορούσε να μην το χρησιμοποιεί για να ενημερώνει τους ακόλουθούς του. Καλημέρα φρενς, ορίστε, ορίστε.

Καλή η τηλεοπτική καριέρα αλλά καμιά φορά χρειάζονται άμεσα μέτρα. Ο αγαπημένος επιδημιολόγος πιάνει δουλειά στα διόδια και ελέγχει κάθε έναν που περνάει. Πιάνοντας το χέρι τους την ώρα που πληρώνουν καταλαβαίνει ποιος μπορεί να είναι ζεστός και πιθανό κρούσμα του covid. Κανείς δε θα ξεφύγει από το χέρι θερμόμετρο του Σωτήρη.

ÑL̅́ ӕ͈njT`Ӕɓ ʁɍϕуɅӠƁєɍɅхӠԏՠ̅ÁˏՠЅщЁԏՠԇӠHǍS (EUROKINISSI/әԇчӠć̇ԑϐϕˏө

Η ανάγκη για ενημέρωση όλων των κατηγοριών του κοινού θα στείλει τον Σωτήρη Τσιόδρα ακόμα και σε αθλητικές εκπομπές, στη θέση παραδοσιακών ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Για να πιάσει και τη νεολαία ο κύριος Τσιόδρας θα περάσει ως γκεστ από πολλές δημοφιλείς εκπομπές μεγάλων ελληνικών καναλιών του Youtube.

Kαι φυσικά δε θα μπορούσε να λείπε από τη ψυχαγωγία και σόου με μεγάλη τηλεθέαση. Ανάμεσα σε κριτικές για μουσικοχορευτικά ντουέτα ο λοιμωξιολόγος θα εντείνει την προσπάθειά του να ενημερώσει τους πολίτες για τη σπουδαιότητα της μάσκας και της τήρησης των αποστάσεων.

Πηγή: menshouse.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: