Η Απίστευτη Ιστορία μίας Γυναίκας που έμεινε Έγκυος ΔΥΟ φορές μέσα σε μόλις 10 Μέρες! - Fanpage

Η Απίστευτη Ιστορία μίας Γυναίκας που έμεινε Έγκυος ΔΥΟ φορές μέσα σε μόλις 10 Μέρες!

Η εγκυμοσύνη της Kate Hill ήταν τόσο ασυνήθιστη που η γέννηση των δύο κοριτσιών της ονομάστηκε θαύμα. Η Kate με τον άντρα της, Peter, προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. Το 2006 η Hill είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών: μια ορμονική πάθηση που δεν της επέτρεπε να έχει ωορρηξία.

Έκανε ορμονική θεραπεία και έμεινε έγκυος όχι μόνο μία, αλλά δύο φορές.

63

64

65

Το ιατρικό αυτό φαινόμενο είναι τόσο σπάνιο που υπάρχουν μόνο 10 καταγεγραμμένες υποθέσεις στον κόσμο. H Hill συνέλαβε δύο παιδιά, με 10 μέρες διαφορά. Η σύλληψη ονομάζεται πολλαπλή κύηση, το οποίο στην ουσία σημαίνει ότι έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος.

66

67

68

“Η πολλαπλή κύηση είναι εξαιρετικά σπάνια – είχα μείνει έγκυος και το σώμα μου απελευθέρωσε ένα ακόμη ωάριο δίνοντας στα έμβρυα διαφορετική ηλικία κύησης”, εξηγεί η Hill. “Αυτό που κάνει την περίπτωση τόσο σπάνια είναι ο άντρας μου κι εγώ συνευρεθήκαμε μόνο μία φορά – το σπέρμα του έμεινε ζωντανό για 10 μέρες και γονιμοποίησε το δεύτερο ωάριο.”

H Hill είπε στο Today Tonight ότι οι γυναίκες συνήθως δεν έχουν ωορρηξία όταν μένουν έγκυες – αλλά εκείνη είχε.

69

70

Η σπάνια αυτή σύλληψη ξεκίνησε σαν μια απλή εγκυμοσύνη με δίδυμα, αλλά συνέλαβε ακόμα ένα μωρό 10 μέρες αργότερα, δηλαδή περίμενε τρίδυμα. Δυστυχώς, το ζευγάρι έχασε το ένα από τα μωρά στα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης και οι Hills έλαβαν δύο ημερομηνίες γέννας 20 και 30 Δεκεμβρίου 2015.

Τα κοριτσάκια, Charlotte και Olivia, γεννήθηκαν μαζί δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη καισαρική. Η απίστευτη γέννα καταγράφηκε από την Selena Rollason, την Αυστραλή Φωτογράφο Γεννήσεων της Χρονιάς, σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών.

71

72

73

Τα κορίτσια είχαν πολύ διαφορετικό μέγεθος, βάρος και ανάπτυξη κύησης. Πλέον είναι 10 μηνών και οι γονείς τους είπαν στο Today Tonight ότι έχουν διαφορετικές ομάδες αίματος.

Ο γυναικολόγος της Hill, Dr. Brad Armostrog, είπε ότι δεν είχε ξαναδεί περίπτωση πολλαπλής κύησης. Είπε ότι είναι τόσο σπάνια που δεν μπορούσε να βρει βιβλιογραφία σε ιατρικές σελίδες και αναγκάστηκε να το αναζητήσει στο Google.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: