Η Γηραιότερη Χειρούργος του Κόσμου είναι 89 ετών, έχει κάνει πάνω από 10.000 Εγχειρήσεις αλλά Αρνείται να βγει στην Σύνταξη! - Fanpage

Η Γηραιότερη Χειρούργος του Κόσμου είναι 89 ετών, έχει κάνει πάνω από 10.000 Εγχειρήσεις αλλά Αρνείται να βγει στην Σύνταξη!


Η γηραιότερη χειρούργος της Ρωσίας, κλείνει φέτος τα 90 της χρόνια και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 10.000 εγχειρήσεις στη ζωή της. Ωστόσο, δεν κάνει καθόλου σχέδια για να συνταξιοδοτηθεί.

Η 89χρονη Alla Ilyinichna Levushkina, εργάζεται με ένα νυστέρι για χρόνια, παρόλα αυτά εξακολουθεί να κάνει τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις την ημέρα στο Ryazan City Hospital κοντά στη Μόσχα. Η έμπειρη χειρούργος, έχει ύψος μόλις 1.50 μέτρα.

1

2

3

4

Η 89χρονη, προσέφερε τις ιατρικές της υπηρεσίες στον αέρα για 30 χρόνια, όταν αντιμετώπισε ασθενείς που ζούσαν στη Ρωσική έρημο.

Τώρα, έχει επιστρέψει στη Ryazan, την πόλη όπου μεγάλωσε και σπούδασε. «Το να είσαι γιατρός δεν είναι απλά ένα επάγγελμα, αλλά τρόπος ζωής,», είπε στο Lite FM όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχει αποσυρθεί.

«Αν σταματήσω να δουλεύω, ποιος θα εκτελεί τις χειρουργικές επεμβάσεις;»

5

6

7

8

Η επίμονη συνταξιούχος, έχει σταθερά χέρια παρά την ηλικία της, και συχνά αντιμετωπίζει αναπήρους οι οποίοι αισθάνονται άβολα με την θεραπεία τους.

Ένας ασθενής της με το όνομα Irina είπε στο Lite FM: «Στην αρχή ένιωθα ότι δεν μπορούσα να εμπιστευτώ έναν χειρούργο που είναι τόσο μεγάλος, αλλά αφού με ψηλάφησε με τα μαγικά δάχτυλά της, μου έφυγαν όλες οι αμφιβολίες.»

Η Alla, ονομάζει τον εαυτό της «άλογο ιπποδρομιών», γιατί όταν μπαίνει στο χειρουργείο, αμέσως γεμίζει με ενέργεια.
Θα κλείσει τα 90 στις 5 Μαΐου.

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: