Η γραμματέας του τον κάλεσε στο σπίτι της την ημέρα των γενεθλίων του, όταν όμως άνοιξε η πόρτα... - Fanpage

Η γραμματέας του τον κάλεσε στο σπίτι της την ημέρα των γενεθλίων του, όταν όμως άνοιξε η πόρτα…

Την περασμένη εβδομάδα ήταν τα 40ά γενέθλιά μου και πραγματικά δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί. Κατάφερα να με πείσω όμως να κατέβω για πρωινό, ελπίζοντας η γυναίκα μου να μου έχει ετοιμάσει κάποια ευχάριστη έκπληξη. Όπως αποδείχθηκε, μετά βίας μου είπε καλημέρα, πόσο μάλλον «χρόνια πολλά». Σκέφτηκα ότι έτσι είναι ο γάμος μετά από πολλά χρόνια, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά μου θα το θυμόντουσαν…

Τα παιδιά μου κατέβηκαν τρέχοντας από τις σκάλες για πρωινό, έφαγαν και δεν μου είπαν ούτε μία λέξη. Έτσι, όταν βγήκα από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, κάθε άλλο παρά χαρούμενος ένιωθα…

Όπως μπήκα στο γραφείο, η γραμματέας μου, Joanne, είπε: «Καλημέρα αφεντικό! Χρόνια πολλά!» Ένιωσα λίγο καλύτερα ξέροντας ότι τουλάχιστον κάποιος με θυμήθηκε. Εργάστηκα σαν ζόμπι περίπου μέχρι τη 1, όταν η Joanne χτύπησε την πόρτα μου και είπε: «Ξέρεις, έχει μια τόσο όμορφη μέρα έξω και είναι τα γενέθλιά σου, γιατί δεν πάμε έξω για φαγητό;» Η απάντησή μου: «Σ’ ευχαριστώ, Joanne, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω ακούσει όλη μέρα. Πάμε!»

Πήγαμε για φαγητό, αλλά όχι εκεί που συνηθίζαμε. Αντ’ αυτού, με πήγε σε ένα ήσυχο μπιστρό με ιδιωτικό τραπέζι. Ήπιαμε μερικά κοκτέιλ και απόλαυσα το γεύμα μου παρά πολύ. Στο δρόμο της επιστροφής στο γραφείο η Joanne είπε, «Ξέρεις, δεν χρειάζεται να γυρίσουμε πίσω στο γραφείο, έτσι δεν είναι;» κι εγώ απάντησα «Υποθέτω…. Τι έχεις στο μυαλό σου;»

«Πάμε στο διαμέρισμά μου, είναι εδώ δίπλα.»

Μόλις φτάσαμε, η Joanne γύρισε και μου είπε: «Αν δεν σε πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο για μια στιγμή. Επιστρέφω αμέσως.» Πήγε στην κρεβατοκάμαρα και μετά από μερικά λεπτά βγήκε κουβαλώντας μια τεράστια τούρτα γενεθλίων. Από πίσω της ερχόταν η γυναίκα μου, τα παιδιά μου και δεκάδες φίλοι και συνάδελφοι, όλοι τραγουδώντας μου «χρόνια πολλά»!

Και εγώ απλά καθόμουν εκεί…

Στον καναπέ…

Γυμvός.

Credits: Trends Feed

Αφήστε το σχόλιο σας: