Η Εξομολόγηση της 21χρονης Μητέρας που Συγκλόνισε το Διαδίκτυο: 'Η Καισαρική ήταν ότι ΠΙΟ Επώδυνο έχω βιώσει στη Ζωή μου.' - Fanpage

Η Εξομολόγηση της 21χρονης Μητέρας που Συγκλόνισε το Διαδίκτυο: ‘Η Καισαρική ήταν ότι ΠΙΟ Επώδυνο έχω βιώσει στη Ζωή μου.’

Όταν η 21χρονη Raye Lee έφερε τον γιο της στον κόσμο με καισαρική, δεν ήξερε πόσο δύσκολο αυτό θα ήταν. Άκουγε συνεχώς πόσο εύκολη και γρήγορα διαδικασία είναι.

Για να λύσει την παρεξήγηση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, έκανε μία δημοσίευση στο Facebook, μαζί με κάποιες φωτογραφίες από την επέμβασή της:

8

‘Καισαρική; Οπότε δηλαδή δεν γέννησες στην πραγματικότητα. Πρέπει να ήταν ωραίο που διάλεξες τον εύκολο δρόμο.’

‘Ναι. Η επείγουσα καισαρική που έκανα ήταν θέμα άνεσης. Ήταν πολύ άνετο να γεννάω για 38 ώρες πριν αρχίσουν οι επιπλοκές. Μου είπαν στην αρχή πως τα πάω καλά και δεν θα χρειαστεί καισαρική… και μετά μου είπαν πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προσπαθήσω να σώσω τη ζωή του μωρού, γιατί απλά δεν μπορούσα να γεννήσω.

Και αυτή η επέμβαση είναι πολύ εύκολη και αναρρώνεις πολύ γρήγορα.

ΛΑΘΟΣ, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.

Ήταν ότι πιο επίπονο έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Τώρα, ανήκω στην ομάδα με τις μαμάδες των οποίων οι ουλές μπορούν να αποδείξουν τι έχουν περάσει.

Μία επέμβαση, κατά την οποία σου κάνουν μία τεράστια τομή για να βγάλουν το μωρό από μέσα σου και κόβουν πολλά στρώματα από το σώμα σου μέχρι να το φτάσουν. Περίμενα εντελώς αλλιώς την εμπειρία της γέννας.

Δεν ήταν κάτι ευχάριστο και ακόμα δεν το έχω δει έτσι.

Επειδή χρησιμοποιούμε τους μυς για τα πάντα… ακόμα και για να καθόμαστε, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις γιατί έχουν κοπεί και χρειάζονται περισσότερες από 6 εβδομάδες για να αναρρώσουν.

Όταν η νοσοκόμα σου ζητάει να σηκωθείς από το κρεβάτι και ο πόνος σε διπλώνει, καταλαβαίνεις πόσο λάθος κάνουν όσοι νομίζουν πως είναι ο εύκολος δρόμος. Γι’αυτο δεν με νοιάζει καν η γνώμη σας.

Είμαι πιο δυνατή τώρα, αυτό το ξέρω. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον υπέροχο γιο μου… και θα το έκανα ξανά έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω το χαμόγελό του. ‘

9

Με την ανάρτησή της, η Raye εξέφρασε από την καρδιά της τα συναισθήματα που έχουν πολλές μητέρες μετά από μία γέννα με καισαρική. Της ευχόμαστε γρήγορα ανάρρωση και να χαίρεται τον γιο της!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: