Η μαμά χάρηκε που κατάφερε να βάλει τη μικρή για ύπνο. Όταν όμως προσπάθησε να την ξυπνήσει παρατήρησε ΚΑΤΙ ανατριχιαστικό... - Fanpage

Η μαμά χάρηκε που κατάφερε να βάλει τη μικρή για ύπνο. Όταν όμως προσπάθησε να την ξυπνήσει παρατήρησε ΚΑΤΙ ανατριχιαστικό…

Όλα πήγαιναν καλά για την Αlexandra Metelkina μέχρι πριν έναν χρόνο. Όπως όλοι οι γονείς, η νέα μητέρα από την Ρωσική πόλη Perwouralsk λάτρευε να βλέπει το κοριτσάκι της να κοιμάται ειρηνικά στην κούνια της. Αλλά μία μέρα, η χαρούμενη ζωή της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

3

Η μέρα ξεκίνησε όπως όλες οι άλλες με την 6 μηνών κόρη της, Anya να είναι γεμάτη ενέργεια. Όταν η Alexandra πήγε να την βάλει για ύπνο μετά το μεσημεριανό, η μικρούλα έγινε ξαφνικά πολύ ήσυχη. Αρχικά, η νεαρή μητέρα ήταν χαρούμενη που η Anya πήγε τόσο εύκολα για ύπνο.

4

Αλλά η Alexandra άρχισε να ανησυχεί για την κόρη της όταν μετά από αρκετές ώρες δεν έλεγε να ξυπνήσει. Η Anya συνήθως ξυπνούσε εύκολα, ακόμα και με τους πολύ μικρούς θορύβους. Αυτή τη φορά όμως κοιμόταν για μία ολόκληρη μέρα και δεν έλεγε να ξυπνήσει. Η Alexandra προσπάθησε να την ξυπνήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

5

Τώρα, η νεαρή γυναίκα είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται. Φοβήθηκε ότι η κόρη της έπεσε σε κώμα και κάλεσε βοήθεια. Παρόλο που ο γιατρός δεν μπορούσε να την ξυπνήσει, κατά τα άλλα την βρήκε υγιή. Δεν μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί ήταν σ’αυτή την κατάσταση.

6

Μία εβδομάδα αργότερα, η Anya τελικά ξύπνησε λες και δεν είχε γίνει τίποτα. Περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν πως δεν υπήρχε κάτι παράξενο. Ωστόσο, το ίδιο πρόβλημα προέκυψε το επόμενο πρωινό – το κοριτσάκι πάλι δεν ξυπνούσε με τίποτα!

7

Τώρα έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και η νεαρή οικογένεια είναι συχνός επισκέπτης στο ιατρικό κέντρο. Όταν είναι ξύπνια, το κορίτσι είναι γεμάτο ενέργεια. Όταν όμως κλείσει τα μάτια της, πέφτει σε πολύ βαθύ ύπνο. Μερικές φορές κοιμάται και για εβδομάδες χωρίς να τρώει ή να πίνει καθόλου.

Όταν κοιμάται τόσο, η θερμοκρασία στο σώμα της πέφτει πάρα πολύ. Αφού ξυπνάει, το πρόσωπό της είναι κόκκινο και έχει υψηλό πυρετό. Οι γιατροί ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν την αιτία της υπερυπνίας.

8

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί περισσότερα για την απίστευτη ιστορία της Anya (στα Ρώσικα):

Η Anya πάσχει και επίσημα από ‘υπερυπνία για άγνωστο λόγο.’ Παρόλο που κάποια από τα συμπτώματα θυμίζουν το σύνδρομο Kleine-Levin ή σύνδρομο της ωραίας κοιμωμένης, το μικρό κορίτσι δεν ανταποκρίνεται σε καμία θεραπεία.

Ωστόσο, οι γιατροί ελπίζουν πως η Anya θα καταφέρει να ζήσει μία φυσιολογική ζωή στο μέλλον. Ευχόμαστε ότι καλύτερο για την Alexandra και την κόρη της!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: