Η Φωτογραφία αυτού του Πατέρα με το Παιδί του έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο. Δείτε την λίγο Καλύτερα και θα Καταλάβετε... - Fanpage

Η Φωτογραφία αυτού του Πατέρα με το Παιδί του έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο. Δείτε την λίγο Καλύτερα και θα Καταλάβετε…

O Hunter και η Hope Madden είχαν για χρόνια προβλήματα γονιμότητας. Είχαν 3 αποβολές πριν την Evelyn, το μωρό-ουράνιο τόξο που γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 2017. Το μωρό-ουράνιο τόξο είναι ένα παιδί που γεννήθηκε μετά την απώλεια ενός άλλου εμβρύου ή μετά από αποβολή.

Το καινούριο μωρό είναι ένα δυνατό φως και ένας φάρος ελπίδας μετά την απώλεια. Το φως της Evelyn είναι ιδιαίτερα ισχυρό, αφού παρά τις δύο πρώτες αποβολές που συνέβησαν στην αρχή της εγκυμοσύνης, η τρίτη συνέβη πολύ αργότερα. Το μωρό ονομάστηκε Owen και οι γιατροί ανακάλυψαν σε έναν υπέρηχο ρουτίνας ότι η καρδιά του δεν χτυπούσε.

Αλλά μετά από τόσες απώλειες, ο Hunter και η Hope πέρασαν την τέταρτη εγκυμοσύνη με αρκετό άγχος. Η Evelyn δεν τους διευκόλυνε. Η φωτογράφος Leilani Rogers τράβηξε αυτή την φωτογραφία 24 ώρες μετά τις πρώτες ωδίνες τοκετού της Hope και θα χρειάζονταν άλλες 16 ώρες μέχρι να γεννηθεί το μωρό.

43

Ολόκληρη η διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολη και για τους δυο τους. Ο Hunter είπε, «Νομίζω ότι ένα από τα χειρότερα πράγματα που προέκυψαν από την απώλεια του Owen, πέρα από την ίδια την απώλεια, ήταν ο τρόπος που περίμενα να συμβεί κάτι κακό στην κόρη μας.»

Κάθε επίσκεψη στον γιατρό ήταν γεμάτη τρόμο και επιφυλακτική αισιοδοξία. Τα συναισθήματα ήταν έντονα, αλλά η οικογένεια στράφηκε στην πίστη της και την αγάπη για να το ξεπεράσει.

44

Η Hope συμφώνησε με την δήλωση του άντρα της λέγοντας ότι ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν όταν έμαθαν ότι ήταν έγκυος για τέταρτη φορά. «Ήμασταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Και νομίζω ότι όλη μου η εγκυμοσύνη ήταν έτσι. Απλά περιμέναμε να ανοίξει η γη κάτω από τα πόδια μας κάθε δευτερόλεπτο.»

45

Το πρόσωπο του Hunter στην φωτογραφία αυτή είναι ταυτόχρονα βουρκωμένο, ανακουφισμένο, χαρούμενο και απλά εξαντλημένο – ένα συναίσθημα που πολλοί γονείς παιδιών-ουράνιων τόξων αναγνωρίζουν.

Η Leilani Rogers εξήγησε την ακόμη πιο οδυνηρή ιστορία πίσω από το τατουάζ του όταν δημοσίευσε την φωτογραφία στην σελίδα της στο Facebook: «Το τατουάζ στο στήθος του έγινε μετά την πρώτη αποβολή και τώρα η κόρη του ακουμπά το κεφαλάκι της σε αυτό. Και τα δύο υπενθυμίζουν τον θρίαμβο του.»

46

Ο Hunter δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα του. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που την έπιασα καθώς γεννιόταν και την άμεση, ανιδιοτελή αγάπη που ένιωσα για εκείνη.»

«Αυτό βλέπετε στις φωτογραφίες αυτές, την αγάπη μου για την Hope και την κόρη μας», συνέχισε. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου επέτρεπαν να κρατήσω κάτι τόσο τέλειο και ήμουν καταβεβλημένος που κατάφερα τελικά να γίνω πατέρας.»

47

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: