ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Η σπαρακτική δημοσίευση μιας γυναίκας για την αποβολή της που συγκλόνισε το διαδίκτυο - Fanpage

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Η σπαρακτική δημοσίευση μιας γυναίκας για την αποβολή της που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Η Emily Christine ήταν πολύ ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της. Ήταν οκτώ εβδομάδων έγκυος, και ανυπομονούσε να γίνει μητέρα. Ωστόσο, ένα υπερηχογράφημα άλλαξε τα πάντα.

Η Emily και ο σύζυγός της, ανυπομονούσαν για το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού τους.

«Μόλις το υπερηχογράφημα ξεκίνησε και έβλεπα την εικόνα μπροστά μου, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Ήταν συναρπαστικό! Εγώ και ο σύζυγός μου, περιμέναμε αυτή τη μέρα εδώ και ένα χρόνο», έγραψε.

Αυτός ο ενθουσιασμός όμως, μετατράπηκε σε τρόμο. Τα νέα ήταν άσχημα, διότι ο υπέρηχος έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα είχε αποβάλλει.
«Ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Συγκρατούσα τα δάκρυά μου με κάθε τρόπο. Δεν μπορούσα να κοιτάξω τον άντρα μου στα μάτια, γιατί θα λύγιζα».

1

Περιγράφει την εμπειρία της αποβολής της στο Facebook:

«Η γιατρός μου, δεν μου είχε πει ότι θα το θυμάμαι κάθε μέρα μέχρι το σώμα μου να καθαρίσει εντελώς. Δεν μου είχε πει, ότι θα πρέπει να βλέπω τον άντρα μου να κλαίει. Δεν μου είχε πει ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να το πω στη μαμά μου. Ακόμη, δεν μου είχε πει ότι το σώμα μου θα νομίζει ακόμη ότι είμαι έγκυος, ούτε ότι θα ζηλεύω τους άλλους ανθρώπους που έχουν μωρά!»

Η Emily τελείωσε τη δημοσίευσή της, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που πρόκειται να ζήσουν αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

«Αυτό ελπίζω για σας …

Ελπίζω να μην αισθανθείτε μόνες.

Ελπίζω να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να κλάψει.

Ελπίζω ότι θα δείτε φως στην άκρη του τούνελ.

Ελπίζω ότι αν και η πίστη σας κλονιστεί, να είναι ισχυρή.

Ελπίζω να βρείτε την ειρήνη.

Ελπίζω ότι δεν θα να φοβηθείτε να προσπαθήσετε ξανά.

Ελπίζω ότι δεν θα κατηγορήσετε τον εαυτό σας.

Ελπίζω ότι οι φίλοι σας, θα σας αγκαλιάσουν λίγο περισσότερο.

… Και ελπίζω ότι θα γιορτάσετε για τη ζωή του μωρού σας, όσο μπορείτε, γιατί δεν έχει σημασία πόσο μικρή είναι μια ζωή».

Η συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook, έχει σήμερα πάνω από 24.000 αντιδράσεις, 31.000 κοινοποιήσεις και 4.000 σχόλια. Αυτό είναι μια έκπληξη, δεδομένου ότι σύμφωνα με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ, οι αποβολές δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.

Από τις γυναίκες που γνωρίζουν ότι είναι έγκυος, 15 έως 20 από τις 100 θα έχουν μια αποβολή. Οι περισσότερες αποβολές συμβαίνουν κατά τις πρώτες επτά εβδομάδες της κύησης. Το ποσοστό των αποβολών, ανιχνεύεται από το χτύπο της καρδιάς του μωρού.

«Μοιράστηκα την ιστορία μου, γιατί ένιωσα τόσο μόνη. Όμως κατάλαβα, ότι τελικά δεν είμαι.

Έχω πάρει εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που μοιράζονται τις ιστορίες τους μαζί μου και μου εύχονται συλλυπητήρια. Είναι πολλές οι γυναίκες, οι οποίες μου έδωσαν θάρρος».

Credit: Yourdailydish

Αφήστε το σχόλιο σας: