Θυμάστε την Γυναίκα που έγινε Μητέρα στα 72 της και Μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες; Δείτε ΤΙ δηλώνει 11 Μήνες μετά και θα Σοκαριστείτε! - Fanpage

Θυμάστε την Γυναίκα που έγινε Μητέρα στα 72 της και Μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες; Δείτε ΤΙ δηλώνει 11 Μήνες μετά και θα Σοκαριστείτε!

Η Daljinder Kaur, 73 ετών, από το Αμριτσάρ της βόρειας Ινδίας, πριν από ένα χρόνο γέννησε το πρώτο της παιδί. Από τη γέννα και μετά πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και οι αρθρώσεις της έχουν εξασθενήσει.

Ο γιος της, Armaan, έχει αρχίσει και περπατάει και αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις για την ηλικιωμένη μητέρα του.

1

2

Η ίδια αναφέρει: «Η αρτηριακή πίεση μου έχει ανέβει και κουράζομαι πολύ εύκολα τώρα. Έχω δει αρκετούς γιατρούς, αλλά το μόνο που μου δίνουν είναι φάρμακα και πλάνο διατροφής. Είμαι ανήσυχη για τον Armaan. Πρέπει να ασχοληθώ με την υγεία μου, αλλά έχω να φροντίσω και τον Armaan. Από τη στιγμή που άρχισε να μπουσουλάει και να στέκεται στα πόδια του, μου είναι δύσκολο να το κυνηγάω. Το σώμα μου δεν μπορεί να το αντέξει. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό, τι νόμιζα».

Η Daljinder έκανε το πρώτο της παιδί μετά από 46 χρόνια γάμου.

Ο σύζυγός της, Mohinder Singh Gill 80 ετών, συμφώνησε να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, τελικά απέκτησαν το δικό τους παιδί.

3

4

Ο Armaan , ο οποίος τον επόμενο μήνα θα γίνει ενός, ζύγιζε μόλις 1.700 γραμμάρια στην γέννηση του και εξακολουθεί να ζυγίζει μόνο 6 κιλά.

«Του λείπει βάρος», είπε η μαμά του. «Είναι αρκετά λεπτός, ακόμα και οι πάνες της ηλικίας του δεν του κάνουν. Ενδεχομένως, είναι λεπτός γιατί δεν τρέφεται σωστά. Σταμάτησα τον θηλασμό τρεις μήνες μετά τη γέννηση του, γιατί το γάλα μου δεν ήταν καλής ποιότητας. Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν χρειάζεται ιατρική βοήθεια και να τον αφήσουμε να αυξήσει το βάρος του με φυσικό τρόπο.»

Η Daljinder θεωρεί ότι η ηλικία της έχει κάνει τη μητρότητα δύσκολη.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι εξαντλημένη και για αυτό αποκοιμιέμαι συχνά. Ο σύζυγός μου και εγώ αρρωσταίνουμε συχνά λόγω της ηλικίας μας, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, γιατί έχουμε τη φροντίδα του γιου μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο του γιου μας και δεν έχουμε μετανιώσει για την απόφασή μας να αποκτήσουμε παιδί σε αυτή την ηλικία. Τον αγαπάμε πολύ!

Είναι ένα φιλικό παιδί και χαμόγελα σε όλους. Αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για μένα, γιατί μπορώ άνετα να τον αφήσω σε κάποιο τρίτο πρόσωπο και να μην γκρινιάξει καθόλου».

5

6

Όταν ο Armaan γίνει ένα χρονών, στις 19 Απριλίου, οι Daljinder και Mohinder σχεδιάζουν να τον πάνε στο Χρυσό Ναό, στο Αμριτσάρ, να πάρει την ευλογία του Θεού για μια καλή υγεία και ένα λαμπρό μέλλον..

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: