Θυμάστε την Γυναίκα που Κατέστρεψε το Πρόσωπό της επειδή έκανε ενέσεις Τσιμέντου; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, 10 Χρόνια μετά! - Fanpage

Θυμάστε την Γυναίκα που Κατέστρεψε το Πρόσωπό της επειδή έκανε ενέσεις Τσιμέντου; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, 10 Χρόνια μετά!

Έπειτα από μια μπερδεμένη εφηβεία, ο Rajee Narinesingh έφτασε σε ένα σημείο καμπής στη ζωή του: ήθελε να αλλάξει φύλο.

Το 2003, αποφάσισε να υποβληθεί σε μεταμόρφωση. «Το τελευταίο πράγμα που ήθελα είναι να μοιάζω με άντρα με φόρεμα. Ήθελα να είμαι όμορφη γυναίκα.» αναφέρει σήμερα η Rajee. Μέρος της μεταμόρφωσής της, ήταν να κάνει ενέσεις ανασχηματισμού στα μάγουλα, τα χείλη και το πηγούνι.

1

Δυστυχώς έπεσε σε απατεώνα, καθώς η πλαστική χειρουργός, η Oneal Ron Morris, έκανε παράνομες εγχειρήσεις, κάνοντας ενέσεις με βλαβερές ουσίες. Μία ασθενής της πέθανε από επιπλοκές και η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

2

Σε μία συνεδρία με την Rajee, η Morris της έκανε ενέσεις στο πρόσωπο με στεγανοποιητικό υλικό ελαστικών και τσιμέντο.

Όπως φαντάζεστε, η Rajee απέκτησε σκληρούς σβώλους στο πρόσωπό της, που ένα εκ των οποίων έσκασε.

3

Το πρόσωπό της παραμορφώθηκε και ένιωθε ντροπή. Δεν ήθελε καν να πάει στην αστυνομία να το αναφέρει.

Η πλαστική χειρουργός που υποτίθεται ότι θα άλλαζε τη ζωή της προς το καλύτερο, έκανε το αντίθετο. Το 2012, η Rajee τελικά αναζήτησε βοήθεια, και έπειτα από μια μακροχρόνια διαδικασία, τώρα έχει διαφορετική εμφάνιση…

4

Η Rajee επισκέφτηκε τον Δρ. Terry Dubrow και τον Δρ. Paul Nassif, τους χειρουργούς του τηλεοπτικού ριάλιτι Botched.

Αρχικά το show την απέρριψε, καθώς η θεραπεία θα της προξενούσε περισσότερη βλάβη. Ο Δρ. Dubrow εξήγησε ότι οι «μάζες είχαν εγκλωβίσει όλους τους μύες, τα νεύρα, και τα αιμοφόρα αγγεία και η αφαίρεσή τους θα προκαλούσε μεγάλη ζημιά στην επιδερμίδα.» Και αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα αφαίρεσής τους, θα δημιουργούσε λοίμωξη στο πρόσωπό της.

5

Έπειτα από εξέταση, οι γιατροί οργάνωσαν τη στρατηγική τους. Έδωσαν στη Rajee αντιφλεγμονώδη φάρμακα και χρησιμοποίησαν υπέρηχο για να μαλακώσουν τις μάζες πριν τις αφαιρέσουν. Και μετά την επέμβαση, η Rajee δεν σταματούσε να χαμογελάει.

6

«Είναι μια σημαντική βελτίωση,» δηλώνει τώρα η Rajee. «Τώρα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω. Νιώθω ενθουσιασμένη για το μέλλον και τις υπέροχες πιθανότητες που μου επιφυλάσσει.»

7

Τώρα αντιμετωπίζει τη ζωή πιο αισιόδοξα και «από θύμα νιώθει θριαμβεύτρια».

8

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: