Θυμάστε την Κόρη του Paul Walker που ήταν Πιτσιρίκα όταν Σκοτώθηκε ο Πατέρας της; Δείτε ΠΟΣΟ όμορφη είναι Σήμερα! - Fanpage

Θυμάστε την Κόρη του Paul Walker που ήταν Πιτσιρίκα όταν Σκοτώθηκε ο Πατέρας της; Δείτε ΠΟΣΟ όμορφη είναι Σήμερα!

Ο κόσμος έχασε ένα σπουδαίο ηθοποιό, τον Paul Walker, σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αυτό που ο περισσότερος κόσμος ξεχνάει, είναι ότι η κόρη του, η Meadow, έχασε τον πατέρα της. Η απώλεια ενός γονιού σε όποια ηλικία και αν συμβεί είναι τραγική, αλλά στην εφηβεία είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Πρόσφατα η Meadow τίμησε τη μνήμη του πατέρα της με τον πιο όμορφο τρόπο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι ακριβώς έκανε, και μοιραστείτε αυτό το άρθρο, αν σας λείπει αυτός ο αγαπητός ηθοποιός.

Ο Paul Walker έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το πρωταγωνιστικό του ρόλο στις ταινίες The Fast and the Furious.

1

Το 2013, ο Paul σκοτώθηκε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο φίλος του, ο Roger Rodas, οδηγούσε την Porsche με υπερβολική ταχύτητα, όταν έπεσε πάνω σε έναν ηλεκτρικό στύλο και σε δύο δέντρα.

2

Εκείνο τον καιρό, ο Paul ζούσε με την κόρη του Meadow για δύο χρόνια. Ήταν 15 ετών όταν σκοτώθηκε ο πατέρας της.

3

Η Meadow έχει περάσει πολλά από τη μέρα του δυστυχήματος. Αποφοίτησε από το Λύκειο, και έχει αναλάβει κάποια μεγάλα έργα τελευταία.

4

23

Πριν μερικούς μήνες έκανε μια ανακοίνωση ότι θα αναλάμβανε τη διαχείριση του ιδρύματος Paul Walker. Ο πατέρας της άφησε μια μεγάλη κληρονομιά, και είναι εκπληκτικό πως διάλεξε να διαχειριστεί τα χρήματα.

1

24

Δήλωσε ότι ο σκοπός του ιδρύματος είναι να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της και το πάθος του για τον ωκεανό, σώζοντας ζώα και βοηθώντας ανθρώπους.

2

25

Ο Paul όντως είχε μεγάλο πάθος για την οικολογία των ωκεανών και την άγρια πανίδα. Συμμετείχε σε διάφορες οικολογικές οργανώσεις και σε εκστρατεία για τους καρχαρίες στο κανάλι National Geographic.

3

26

Ο Paul έκανε σπουδαίο αλτρουιστικό έργο. Το 2010, ταξίδεψε στη Χιλή για να βοηθήσει τους πληγέντες από το σεισμό των 8,8 ρίχτερ. Επίσης, ταξίδεψε στην Αϊτή όταν χτύπησε και εκεί ο εγκέλαδος.

4

Η Meadow σίγουρα κληρονόμησε τη γενναιοδωρία του πατέρα της. Στο ίδρυμα Paul Walker, ήταν ενθουσιασμένη που τιμούσε τη πνευματική κληρονομιά του πατέρα της, κάνοντας απονομή βραβείων, που συμπεριλάμβανε μια υποτροφία, και αναγνώρισε το έργο σε αυτούς που έχουν συνεισφέρει στην κοινότητα.

1

27

2

Χαιρόμαστε πολύ που η κόρη του Paul Walker έγινε ένα συνειδητοποιημένο μέλος της κοινωνίας και συνεχίζει το ανθρωπιστικό και οικολογικό έργο του πατέρα της.

3

Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;

Credit: 9gag.com

Αφήστε το σχόλιο σας: