Θυμάστε την Περίπτωση του Μικρούλη που Βρήκαν Κακοποιημένο οι Γονείς του; Δείτε ΠΟΙΟΣ του το Έκανε και την Κατάληξή του... - Fanpage

Θυμάστε την Περίπτωση του Μικρούλη που Βρήκαν Κακοποιημένο οι Γονείς του; Δείτε ΠΟΙΟΣ του το Έκανε και την Κατάληξή του…

Ο άντρας που έκανε babysitting στον ενός έτους γιο τους και το κακοποίησε σωματικά, τελικά συνελήφθη από τις αρχές, μετά από πιέσεις των χρηστών των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που απαιτούσαν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο Markell Hilaire, 27 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες σωματικής κακοποίησης σε ανήλικο βρέφος, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του ενός έτους γιου τους, όταν τον βρήκαν με εκδορές και μελανιές σε όλο του το σώμα, και ειδικά στο κεφάλι.

Ο Hilaire – που είναι φίλος του πατέρα του παιδιού – συνελήφθη τη Παρασκευή, όταν χιλιάδες άτομα μοιράστηκαν τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του μικρού Jacob στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Oι γονείς δήλωσαν ότι οι αρχές δε θα τον συνελάμβαναν, καθώς το παιδί ακόμα δεν μιλούσε και η μαρτυρία του δεν ήταν επαρκής ως αποδεικτικό στοιχείο.

Το ζευγάρι αναφέρει ότι όταν επέστρεψαν σπίτι τους το Μάρτιο βρήκαν το γιο τους να ουρλιάζει και τον άντρα να κοιμάται.

1

2

Ανέφεραν ότι ο γιος τους ήταν γεμάτος μελανιές και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Ωστόσο, δύο μήνες μετά το περιστατικό, δεν έγινε κάποια νομική κίνηση και ένιωσαν απογοητευμένοι και δημοσίευσαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τις φωτογραφίες του γιου τους.

Η θεία του Hilaire δήλωσε ότι ο ανιψιός είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ εκείνο το βράδυ και αποδοκίμασε τους γονείς που άφησαν στη φροντίδα του το γιο τους. Ο Hilaire βρίσκεται προφυλακισμένος σε σωφρονιστικό κατάστημα και έχει τεθεί εγγύηση για το ποσό των 10.000 δολαρίων.

3

4

5

6

7

8

9

KPTV – FOX 12

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: