Θυμάστε τον μικρούλη με το διάφανο δέρμα που οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδες; 2 χρόνια μετά διαψεύδει όλες τις Προβλέψεις! - Fanpage

Θυμάστε τον μικρούλη με το διάφανο δέρμα που οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδες; 2 χρόνια μετά διαψεύδει όλες τις Προβλέψεις!

Ο μικρός Michael Vallelonga πέρασε τους πρώτους 4 μήνες της ζωής του στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο νοσοκομείο παίδων της Αδελαΐδας. Με το αγοράκι της να έχει γεννηθεί στις 25 εβδομάδες και να ζυγίζει μόλις 610γρ., η Helen Xenophontos ήξερε πως ο Michael είχε δύσκολη μάχη μπροστά του.

63

Τώρα είναι σχεδόν δύο χρονών, έχει κερδίσει όλες τις πιθανότητες και δυναμώνει όλο και περισσότερο με κάθε μέρα που περνάει. Την μέρα που γεννήθηκε, το δέρμα του ήταν πολύ λεπτό και διάφανο και τα όργανά του δεν είχαν σχηματιστεί πλήρως. Η μητέρα του είπε πως το παιδί της είναι σαν ‘σούπερσταρ’ αφού όλοι στο νοσοκομείο ήξεραν την περίπτωσή του.

64

‘Τα προβλήματα που είχε ήταν πολύ σύνθετα και πολλοί γιατροί συμβουλευόντουσαν άλλους γιατρούς για να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν.’

Ο Michael που ακόμα χρειάζεται οξυγόνο για να αναπνέει και τρώει από ένα σωληνάκι έκατσε για ένα χρόνο μέσα στο νοσοκομείο. Παραλίγο να πεθάνει – έπαθε μόλυνση από σταφυλόκοκκο και πνευμονία ταυτόχρονα… τον είχαν πάει σπίτι για δύο μέρες και μέσα σε 48 ώρες έπρεπε να τον πάνε πάλι πίσω.

65

Επίσης χρειάστηκε να κάνει θεραπεία με λέιζερ για το μάτι του που παραλίγο να το χάσει από την έλλειψη οξυγόνου. Ακόμα έχει προβλήματα στα πνευμόνια και θα χρειαστεί να κάνει αρκετές ακόμα επεμβάσεις όσο περνάει ο καιρός.

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα στην ζωή του, οι γονείς του θα δουλέψουν σκληρά για να του εξασφαλίσουν καλή ποιότητα ζωής και ευτυχία ανεξάρτητα από τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν.

66

Οι γονείς του θα είναι για πάντα ευγνώμονες προς το νοσοκομείο και το προσωπικό που έσωσε την ζωή του παιδιού τους τόσες φορές.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: