Λιμοκτονούσε επί 4 μήνες σε ένα κλουβί. Όταν όμως την έβγαλαν έξω έγινε το αδιανόητο! - Fanpage

Λιμοκτονούσε επί 4 μήνες σε ένα κλουβί. Όταν όμως την έβγαλαν έξω έγινε το αδιανόητο!

Από τότε που ήταν μικρός, η οικογένεια

Hickey είχε παρατηρήσει πως κάτι ήταν διαφορετικό με τον γιο τους, τον Jonny. Η διάγνωση όμως δεν άργησε: ο μικρός είναι αυτιστικός, μια αναπτυξιακή διαταραχή που συνήθως συνοδεύεται και από δυσκολίες στην κοινωνικοποίηση.

Ο Jonny ζούσε στον δικό του κόσμο χωρίς να αφήνει κανέναν να τον προσεγγίσει. Ούτε καν τους γονείς του.

imgur
imgur

Πραγματικά, δοκίμασαν τα πάντα, ακόμη και θεραπείες με σκύλους όμως άφησαν παντελώς ασυγκίνητο το παιδί τους.

imgur
imgur

Περίπου την ίδια περίοδο, αυτό το κακόμοιρο πλάσμα μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων. Ήταν μια θηλυκή σκυλίτσα που βρήκαν σε ένα χαντάκι λίγο πριν καταρρεύσει.

imgur
imgur

Οι κτηνίατροι ανακάλυψαν πως επρόκειτο για ημίαιμο Stafford pitbull μόλις τεσσάρων μηνών. Η συγκλονιστική κατάσταση υποσιτισμού του και οι αμέτρητες πληγές ομολογούσαν μια ιστορία αιχμαλωσίας και ατελείωτων βασανιστηρίων…

imgur
imgur

Το εύθραυστο κουτάβι κατάφερε να αναρρώσει υπό την φροντίδα των γιατρών, ενώ η θέλησή της για ζωή πραγματικά τους άφησε όλους άφωνους! Το όνομά της; Ζήνα, η μαχήτρια!

imgur
imgur

Η κατάστασή της σύντομα σταθεροποιήθηκε και πλέον ήταν έτοιμη να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια οικογένεια που θα την αγαπήσει και θα κρατήσει μακριά τις αναμνήσεις του ζοφερού παρελθόντος της.

imgur
imgur

Οι άνθρωποι από το καταφύγιο έστησαν και μια καμπάνια στο Facebook όπου διηγούνταν την ιστορία της Ζήνας, προκειμένου να της βρουν το κατάλληλο σπίτι.

imgur
imgur

Σύντομα ο φόβος της για τους ανθρώπους εξαφανίστηκε και έγινε η αγαπημένη σκυλίτσα όλων, ενώ κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής μέρας υιοθεσίας στο καταφύγιο γνώρισε την οικογένεια Hickey.

imgur
imgur

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Ζήνα και ο Jonny αμέσως «κόλλησαν» από την αρχή.

imgur
imgur

Ο πρωταρχικός φόβος της επαφής αμέσως εξαφανίστηκε και μάλιστα άφησε τη Ζήνα να τον γλuψει στο πρόσωπο, πράγμα το οποίο παλαιότερα ήταν αδιανόητο!

imgur
imgur

Προφανώς η οικογένεια υιοθέτησε τη Ζήνα και πλέον αυτή και ο κάποτε ντροπαλός Jonny έχουν δεθεί σε απίστευτο βαθμό.

imgur
imgur

Οι γονείς του προφανώς πετούσαν από τη χαρά τους και η μητέρα του ανέφερε: «Το λεξιλόγιο του Jonny ήταν περιορισμένο, αλλά από τότε που ήρθε η Ζήνα στη ζωή μας οι εκφράσεις του εμπλουτίστηκαν. Είναι άλλος άνθρωπος!»

imgur
imgur
Αφήστε το σχόλιο σας: