Μαμά με 6 Παιδιά δεν χάνει το Χιούμορ της και Τρελαίνει το Διαδίκτυο με τις Αναρτήσεις της. Θα την Λατρέψετε! - Fanpage

Μαμά με 6 Παιδιά δεν χάνει το Χιούμορ της και Τρελαίνει το Διαδίκτυο με τις Αναρτήσεις της. Θα την Λατρέψετε!

Η Six Pack Mom — γνωστή και ως Stephanie Ortiz από το Long Island της Νέας Υόρκης – έχει αποκτήσει πολλούς ακόλουθους στο Twitter λόγω της ξεκαρδιστικά ταραχώδους ζωής της σαν μητέρα έξι παιδιών.

0

Ναι, καλά ακούσατε: ΕΞΙ παιδιά.

63

Χωρίς να μας κάνει πολύ εντύπωση, η Ortiz συχνά κάνει αναρτήσεις για την ‘χαρά’ του να προσπαθεί να ταΐσει τα παιδιά της.

Μερικές φορές τα παιδιά της δεν την αφήνουν να πάει μέχρι την πόρτα.

Η Ortiz είπε πως ανεξάρτητα από το τι φαγητό φτιάχνει, οι πιθανότητες είναι πως έστω ένα από αυτά της θα διαμαρτυρηθεί πως δεν του αρέσει. 

Μερικές φορές μπορεί να έχουν όντως δίκιο.  

Επίσης, τα πρωινά με έξι παιδιά είναι πολύ διασκεδαστικά!

Και εάν η Ortiz δεν τα κάνει να φαίνονται εύκολα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τα βράδια όμως είναι πολύ πιο δύσκολα.

Ας πούμε πως είναι πιο πολύ… απασχολημένη.

Και πρέπει να το κάνει αυτό… έξι φορές.

Η Ortiz λέει πως η μεγαλύτερη πρόσκληση είναι να φροντίζει τις ανάγκες έξι πολύ διαφορετικών ανθρώπων. Τα καλά νέα είναι πως τα παιδιά της έχουν πολύ χιούμορ.

Όπως όλα τα παιδιά, όμως, μπορούν να σε φέρουν στα άκρα σου.

Μία μεγάλη οικογένεια δεν ήταν πάντα στα πλάνα της. Μικρή ήθελε να έχει πολλές γάτες, βιβλία, αλλά όχι παιδιά. Ερωτεύτηκε όμως παράφορα τον άντρα της και αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα παιδί ένα χρόνο μετά τον γάμο τους. Τελικά είδαν πως μπορούσαν να το διαχειριστούν και αποφάσισαν να κάνουν και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο και…

64

Και πριν το καταλάβουν, είχαν γεμίσει με παιδιά μέσα στο σπίτι. Η ίδια λέει πως παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, είναι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα της.

Η Ortiz είπε πως πολλοί νομίζουν πως είναι fitness blogger λόγω του ονόματος που έχει, αλλά λέει πως δεν έχει να κάνει με την υγεία και την γυμναστική ο λογαριασμός της. 

Τι πιστεύει η οικογένεια για τις αναρτήσεις της; Λέει πως ο άντρας της την υποστηρίζει αν και δεν συμπαθεί τα social media.

Όσο για τα παιδιά της; Δεν είναι και πολύ εντυπωσιασμένα. Δεν τα ενδιαφέρουν ακόμα τέτοια θέματα. 

Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: