Μετά από 63 Χρόνια γάμου, πέθαναν με λίγα λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλον. Τότε, ο γιος τους παρατήρησε ΚΑΤΙ το Ανεξήγητο! - Fanpage

Μετά από 63 Χρόνια γάμου, πέθαναν με λίγα λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλον. Τότε, ο γιος τους παρατήρησε ΚΑΤΙ το Ανεξήγητο!

Αυτή η συγκινητική ιστορία δίνει ένα νέο νόημα στη φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Έπειτα από 63 χρόνια γάμου, ο Henry και η Jeanette De Lange πέθαναν με μερικά λεπτά διαφορά σε ηλικία 86 κι 87 ετών αντίστοιχα. Η Jeanette έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ για πολλά χρόνια και ήταν σε οίκο ευγηρίας από το 2011.

Ο άντρας της πάλευε με τον καρκίνο του προστάτη αρκετούς μήνες πριν το θάνατό του και επισκεπτόταν τακτικά την αγαπημένη του σύζυγο στον οίκο ευγηρίας. Αλλά στις 31 Αυγούστου του 2016, η οικογένεια De Lange family ειδοποιήθηκε ότι η υγεία του ηλικιωμένου ζευγαριού χειροτέρευε ραγδαία και οι γονείς έπρεπε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο όγκος του προστάτη του Henry αναπτυσσόταν συνεχώς και πλέον η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Ο Henry είχε ζητήσει να τον βάλουν στο τοπικό οίκο ευγηρίας και χάρη στη καλοσύνη του προσωπικού, ο Henry και η Jeanette ήταν στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με την οικογένεια De Lange οι τελευταίες εβδομάδες των γονιών ήταν πιο συναισθηματικές, καθώς μπορούσαν ξανά να είναι μαζί καθημερινά.

Το απόγευμα του Αυγούστου που οι γονείς τους θα πέθαιναν, δύο από τα πέντε παιδιά τους ήταν παρόντα.

Την ώρα που πέθαινε η μητέρα, τα δύο αδέρφια που ήταν παρόντα διάβαζαν δυνατά έναν αγαπημένο της ψαλμό, που όμως δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν. Ο ένας γιος πήγε στον πατέρα που αναπαυόταν και του είπε ότι η γυναίκα του «πήγε στον Παράδεισο» και ότι ήταν εντάξει, αν ήθελε να σταματήσει να παλεύει και να πάει μαζί της.

1

Και οι δύο γιοι ανέφεραν ότι ο πατέρας τους άνοιξε τα μάτια του για πρώτη φορά έπειτα από ώρες, κοίταξε για ώρα τη γυναίκα του και ξάπλωσε. 20 λεπτά αργότερα, ο Henry De Lange είχε πεθάνει, λίγα λεπτά μετά το θάνατο της γυναίκας του.

Περίπου 25 λεπτά αργότερα, ο άλλος γιος γύρισε και κοίταξε το ρολόι του οίκου ευγηρίας. Έδειχνε 5:30 μ.μ.. Σκέφτηκε ότι ήταν παράξενο, και κοίταξε το δικό του ρολόι. Στην πραγματικότητα ήταν 5:55 μ.μ., Το ρολόι είχε σταματήσει τη στιγμή που ο πατέρας του είχε πεθάνει, 25 λεπτά νωρίτερα.

Αυτό είναι κάτι που η οικογένεια De Lange family δε μπορεί να εξηγήσει. Πιστεύουν ότι αυτή η παράξενη σύμπτωση είναι σημάδι από το Θεό, που δείχνει στα παιδιά που θρηνούν το χαμό των γονιών τους ότι αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να φύγουν από τη ζωή οι αγαπημένοι τους γονείς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συγκινητική ιστορία του ζευγαριού που πέθανε την ίδια μέρα.

https://youtu.be/myTny-y-P5E

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: