Μετά την Γέννηση του Παιδιού τους, Πάχυναν τόσο πολύ που δυσκολευόντουσαν στην Φροντίδα του. Δείτε όμως ΠΩΣ είναι Σήμερα! - Fanpage

Μετά την Γέννηση του Παιδιού τους, Πάχυναν τόσο πολύ που δυσκολευόντουσαν στην Φροντίδα του. Δείτε όμως ΠΩΣ είναι Σήμερα!

Γνωρίστε την Debbie και τον Brandon Potter, περήφανους γονείς δύο παιδιών.  

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος τους Jonah, αλλά η οικογένεια έκτοτε έχει μεταμορφωθεί τελείως. Η Debbie τώρα είναι 28 ετών και ο Brandon είναι 29. Και οι γιοι τους Brayson και Jonah είναι τώρα 18 μηνών.

1

Η Debbie άρχισε να παίρνει κιλά πριν γνωρίσει τον Brandon.

Είχε προβλήματα με το βάρος της πριν γνωρίσει τον άντρα της: «Είχα αρκετά παραπανίσια κιλά όταν γνώρισα τον άντρα μου, αλλά συνέχισα να παίρνω κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και χρησιμοποιούσα τα παιδιά ως δικαιολογία για να τρώω ό,τι ήθελα.»

2

Ο Brandon έτρωγε περισσότερο για παρέα. Πήρε βάρος όσο η γυναίκα του ήταν έγκυος, ενδίδοντας στα ίδια φαγητά που έτρωγε εκείνη, όταν είχε λιγούρες. Μετα τη δεύτερη γέννα, και οι δύο δεν είχαν το κουράγιο να κάνουν οτιδήποτε για επιπλέον κιλά τους.

3

Καθημερινά έτρωγε ο καθένας περίπου 8.000 θερμίδες. Ο Brandon ζύγιζε 130 κιλά και η Debbie ήταν 97 κιλά. «Μου είναι δύσκολο να το παραδεχτώ, αλλά έβαζα τα παιδιά μου να βλέπουν τηλεόραση, επειδή δεν είχα ενέργεια και δεν ήθελα να τα βγάλω πουθενά,» παραδέχεται η Debbie.

4

Ο Brandon ξεκίνησε να κάνει αλλαγές στη ζωή του. Μέσα σε τρεις μήνες έχασε 22 κιλά. Η Debbie δεν το έπαιρνε απόφαση, μέχρι ένα βράδυ που έκανε μπάνιο τα παιδιά και δεν μπορούσε να σηκωθεί.

5

Ήταν εξαντλημένη και εκτός φόρμας.

6

Ξεκίνησε να μαγειρεύει σπιτικό φαγητό. Προσάρμοσε τις συνταγές, ώστε να είναι πιο υγιεινές και εξίσου νόστιμες.

7

Ξεκίνησαν να κάνουν καθημερινά οικογενειακές βόλτες. Τουλάχιστον 6 φορές την εβδομάδα έβγαιναν βόλτα όλοι μαζί, κάνοντας συχνά 3-5 χιλιόμετρα, και κάνοντας μαζί γυμναστική. Πλέον και οι δύο έχουν περισσότερη ενέργεια και κάνουν δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά τους.

8

«Τα παιδιά μου τώρα είναι ο λόγος να μείνω υγιής, και όχι η δικαιολογία μου να μη το κάνω.»

9

Η Debbie πλέον προπονεί και επαγγελματικά όσους χρειάζονται βοήθεια για να χάσουν βάρος.

10

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει τώρα και το τρίτο τους παιδί! Αυτή τη φορά όμως έχουν πάρει όρκο να μην επαναλάβουν τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Η Debbie προσέχει τι τρώει και γυμνάζεται όταν έχει την ευκαιρία.

11

12

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: