Μητέρα εθισμένη στο Αλκοόλ και στο Junk Food είχε φτάσει να Ζυγίζει 134. Δείτε την Απίστευτη Μεταμόρφωσή της μόλις τα έκοψε! - Fanpage

Μητέρα εθισμένη στο Αλκοόλ και στο Junk Food είχε φτάσει να Ζυγίζει 134. Δείτε την Απίστευτη Μεταμόρφωσή της μόλις τα έκοψε!

Μια γυναίκα φαίνεται κατά δύο δεκαετίες νεότερη, όταν έχασε σχεδόν 60 κιλά, σταματώντας να καταναλώνει αλκοόλ και θερμίδες. 

Η 36χρονη Misty Mitchell, 36, που πλέον προπονεί άτομα για να χάσουν βάρος μέσω του Διαδικτύου, είχε φτάσει να ζυγίζει 134 κιλά, εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και πρόχειρου φαγητού

Τότε δυσκολευόταν να χωρέσει στο κάθισμα του ατοκινήτου της, αλλά ακόμα και να φορέσει τις κάλτες της. Τώρα όμως, έχει χάσει 60 κιλά και ζυγίζει φυσιολογικό βάρος στα 70 κιλά.

1

2

Πέρυσι, όταν ανάρρωνε από εγχείρηση κήλης στην σπονδυλική στήλη, πήρε την μεγάλη απόφαση να κόψει το περιττό αλκοόλ, που συνολικά έφτανε τις 1.000 θερμίδες την ημέρα, και να μειώσει την πρόσληψη θερμίδων.

Ξεκίνησε γυμναστική με βάρη, άλλαξε τη διατροφή της, και μείωσε το ποσοστό λίπους στο σώμα της από το 60% στο 25%.

Τώρα όμως που η μητέρα έχασε όλα αυτά τα κιλά, δέχεται συνεχώς κοπλιμέντα, που της λένε ότι μοιάζει δύο δεκαετίες νεότερη.

Η Misty αναφέρει: «Μοιάζω τόσο διαφορετική τώρα, κανείς δε με πιστεύει όταν τους λέω ότι είμαι 36 ετών. Αυτό είναι σπουδαίο, γιατί έμοιαζα μεσήλικη πριν από δύο χρόνια. Πολλοί μου λένε ότι τώρα μοιάζ με εικοσάρα. Η οικογένειά μου δε πιστεύει ότι είμαι εγώ σε φωτογραφίες.»

3

4

 

Η Misty πιστεύει ότι πάχυνε εξαιτίας της τραυματισμού στη πλάτη και επειδή κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες θερμίδων, που την άφησαν σε αδράνεια.

Η ίδια προσθέτει: «Το βάρος μου εκτοξεύτηκε. Έτρωγα όλη μέρα, έπινα αλκοόλ το βράδυ, και επειδή είχα χανγκόβερ μετά έτρωγα πρόχειρο φαγητό. Ήταν ένας φαύλος κύκλος και έτσι κατανάλωνα πολλές θερμίδες. Τις χειρότερες μέρες μου, πιθανόν έπινα μισό λίτρο βότκα, που ισοδυναμεί με 1.000 θερμίδες.»

«Πίστευα ότι ήμουν ευτυχισμένη τότε, αλλά απλά επιβίωνα, δεν είχα ιδέα πόσο ευτυχισμένη μπορούσα να γίνω και πόσο ευτυχισμένη ζωή θα μπορούσα να αποκτήσω. Είμαι πολύ περήφανη που άλλαξα τη ζωή μου και ελπίζω να εμπνεύσω άλλους ανθρώπους, για να μάθουν ότι είναι δυνατόν να αλλάξουν τη ζωή τους.»

Η Misty για να χάσει βάρος, χρησιμοποίσε την ιστοσελίδα ShapeFit, ένα διαδικτυακό εργαλείο απώλειας βάρους.

5

6

7

8

9

Credit: Dailymail

Αφήστε το σχόλιο σας: