Μητέρα με καρκίνο του δέρματος μοιράζεται μια συγκλονιστική φωτογραφία για να μας προετοιμάσει - Fanpage

Μητέρα με καρκίνο του δέρματος μοιράζεται μια συγκλονιστική φωτογραφία για να μας προετοιμάσει

Όταν η Melanie Williams ανακάλυψε ένα περίεργο μελανό σημείο κάτω από το νύχι της στην αρχή νόμισε πως επρόκειτο για μύκητες ή κρεατοελιά. Δυστυχώς όμως, όπως αποδείχθηκε, ήταν κακοήθης όγκος…

Ευτυχώς για την ίδια πρόλαβε και αφαίρεσε το μελάνωμα πριν κάνει μετάσταση, ως αποτέλεσμα όμως έχασε τον μισό της αντίχειρα.

See that on my thumb? Do you know what it is? Its skin cancer. This grew from nothing in a matter of weeks. I thought it…

Posted by Melanie Williams on Wednesday, July 8, 2015

Ο λόγος που η μητέρα 3 παιδιών αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους να ελέγχουν ΤΑΚΤΙΚΑ όλα τα σημεία του σώματός τους – ακόμη και τα πιο απίθανα – για ενδείξεις καρκίνου.

Η Melanie, μαμά πλήρους απασχόλησης για τον γιο της που πάσχει από αυτισμό, τόνισε: «Μη το αφήνετε στην τύχη και μη βρίσκετε δικαιολογίες. Θα προσαρμοστώ σε χρόνο ρεκόρ, αλλά αν το είχα αφήσει θα έχανα πολλά περισσότερα από έναν αντίχειρα.»

Μη μου αφήνετε σχόλια για το πόσο γενναία είμαι ή το πόσο λυπάστε. Αντί αυτού, μοιραστείτε αυτό το μήνυμα και ελέξτε τον εαυτό σας!

Αφήστε το σχόλιο σας: