Μισό χρόνο μετά τον θάνατό του ΑΥΤΗ η αποκάλυψη για τον Τζορτζ Μάικλ συγκλονίζει τους θαυμαστές του! - Fanpage

Μισό χρόνο μετά τον θάνατό του ΑΥΤΗ η αποκάλυψη για τον Τζορτζ Μάικλ συγκλονίζει τους θαυμαστές του!

O Βρετανο-Κύπριος μουσικός George Michael πέθανε στις 25 Δεκεμβρίου του 2016, έχοντας ειρωνικά γιορτάσει τα τελευταία του Χριστούγεννα (ο τίτλος του πασίγνωστου τραγουδιού του). Μόνο μετά το θάνατό του έγινε γνωστό ότι είχε ξοδέψει εκατομμύρια χρήματα βοηθώντας ορφανά, άστεγους, άρρωστους και άγνωστους ανθρώπους, που ήταν ατυχείς και βίωναν δύσκολες στιγμές.

Συγκεντρώσαμε ιστορίες για την απίστευτη γενναιοδωρία του George Michael. Όλες οι ιστορίες προέρχονται από άτομα που γνώριζαν τον τραγουδιστή προσωπικά ή έγιναν μάρτυρες των καλών του πράξεων.

1

Μια γυναίκα που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου Deal Or No Deal μας είπε ότι χρειαζόταν 15 χιλιάδες λίρες για θεραπεία τεχνητής γονιμοποίησης. Ο George Michael μυστικά της τηλεφώνησε την επόμενη μέρα και της έδωσε τα χρήματα.

-Richard Osman, τηλεοπτικός παρουσιαστής

Ο George Michael εργαζόταν ανώνυμα σε ένα ίδρυμα για άστεγους, όπου έκανα εθελοντική εργασία. Ποτέ δε το είπα πουθενά. Μας ζήτησε να μη το αναφέρουμε. Τέτοιος άνθρωπος ήταν.

Emelyne Mondo, ηθοποιός

Μια κυρία από μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά κάποτε μου είπε ότι ακόμα λειτουργούν, χάρη στη συνεισφορά του George Michael.

Kate Waugh

Κάθε Πάσχα στο ραδιοφωνικό σταθμό Capital, όταν εκπέμπαμε ζωντανά με τον Chris Tarrant για την εκστρατεία «Βοηθήστε ένα παιδί του Λονδίνου», ο George θα έπαιρνε τηλέφωνο τα ξημερώματα, κάνοντας μια δωρεά 100 χιλιάδων λιρών.

Mick Brown, DJ

Έδωσε σε μια άγνωστη γυναίκα σε μια καφετέρια μια επιταγή των 25 χιλιάδων λιρών, καθώς εκείνη έκλαιγε για ένα δάνειο. Είπε στη σερβιτόρα να της δώσει την επιταγή, όταν εκείνος θα είχε φύγει.

VectorVictoria

2

Ο George Michael κάποτε έκανε μια συναυλία αφιλοκερδώς για τις νοσοκόμες της κλινικής, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που πρόσεχαν τη μητέρα του που απεβίωσε.

Andrew

Οι δωρεές του συνέφεραν στο όραμά του για έναν κόσμο, όπου όσοι πάσχουν από AIDS να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής, χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις.

Jane Barron, εκπρόσωπος του καταπιστεύματος Terrence Higgins

Πριν κάποια χρόνια είχα γράψει ένα άρθρο για έναν διάσημο που έδωσε φιλοδώρημα 5 χιλιάδες λίρες σε μια σερβιτόρα, επειδή σπούδαζε και είχε δάνειο σπουδών. Ήταν ο George Michael.

Sali Hughes, δημοσιογράφος

Ο George Michael ήταν ο μοναδικός διάσημος στο τηλεπτικό σόου Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, που όταν πόνταρε όλα τα λεφτά της φιλανθρωπίας, δήλωσε: «Αν τα χάσω, απλά θα τα πληρώσω.»

Sali Hughes, δημοσιογράφος

Ο Μichael έδωσε όλα τα έσοδα από το σινγκλ του Jesus to a Child το 1996 σε φιλανθρωπίες. Έδωσε εκατομμύρια που βοήθησαν να σωθούν χιλιάδες παιδικές ζωές. Για χρόνια, ήταν ο πιο γενναιόδωρος φιλάνθρωπος, κάνοντας δωρεές, αλλά ήταν αποφασισμένος να μη γνωστοποιήσει τη γενναιοδωρία του, και έτσι κανείς εκτός του ιδρύματος δεν γνώριζε πόσα χρήματα ξόδευε για το καλό των παιδιών.

Esther Rantzen, ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Childline

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: