Μοντέλο μεγάλου μεγέθους ντροπιάζεται για τα κιλά της. Η εκδίκησή της; Απλά φοβερή! - Fanpage

Μοντέλο μεγάλου μεγέθους ντροπιάζεται για τα κιλά της. Η εκδίκησή της; Απλά φοβερή!

H Natalie Hage — ένα plus-size μοντέλο με μεγάλη επιρροή στα social media — πρόσφατα βίωσε κάτι που δε θα έπρεπε κανείς να το ζήσει.

Σε μια πτήση με προορισμό το Λος Άντζελες, καθόταν δίπλα σε έναν άντρα, που ενοχλήθηκε από την παρουσία της. Η Natalie έγινε μάρτυρας της συνομιλίας του μέσω μηνυμάτων με κάποιον φίλο του, με αντικείμενο συζήτησης την ίδια.

Ο άντρας δυσανασχέτησε όταν η Natalie κάθισε δίπλα του, ωστόσο η ίδια αδιαφόρησε. Ωστόσο η παρουσία της πυροδότησε μια σειρά από αδιάκριτα μηνύματα για το βάρος της, χωρίς καν καμία διακριτικότητα.

 

1

Τα άσχημά του λόγια δεν πέρασαν απαρατήρητα και ενώ η Natalie ήθελε να του απαντήσει άμεσα, περίμενε μέχρι το τέλος της πτήσης για να πάρει την εκδίκησή της. Μέχρι τότε, έπρεπε να υπομείνει μια σειρά από κακεντρεχή σχόλια του άντρα προς έναν φίλο του:

«Ελπίζω να μην έφαγε μεξικάνικο φαγητό. Νομίζω ότι έφαγε έναν Μεξικανό.»

2

Μετά την προσγείωση, η Natalie ήρθε αντιμέτωπη με τον άντρα για τα μηνύματά του. Εκείνος αρνήθηκε ότι είχε κάνει το παραμικρό.

Η Natalie του είπε ότι είχε φωτογραφίες των μηνυμάτων που έστελνε και άρχισε να παραθέτει τα δικά του λόγια στον ίδιο.

3

Μόλις κατάλαβε ότι πιάστηκε, άρχισε να απολογείται, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ο άντρας είχε το θράσος να της πει ότι για να «είναι τα πράγματα δίκαια, δεν έπρεπε να καθίσει σε εκείνη τη περιοχή, καθώς όσοι κάθονται εκεί πρέπει να είναι σε θέση να βοηθούν σε περίπτωση ανάγκης.

Η Natalie του απάντησε «ότι γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα…Δεν ξέρεις τίποτα για μένα, εκτός από το μέγεθος του σώματός μου.»

4

Η Natalie τον ρώτησε αν εξειδικεύεται σε κάτι για να βγάζει αυτά τα συμπεράσματα, και εκείνος απάντησε: «Αυτό δεν σε αφορά.»

Η απάντηση της Natalie ήταν αποστομωτική: «Το σώμα μου επίσης δεν σε αφορά. Δεν έχεις ιδέα τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω με το σώμα μου.»

5

Του είπε να μην ξαναφερθεί έτσι σε κανέναν. Η απάντησή του; Απολογήθηκε και προσφέρθηκε να την βγάλει για φαγητό! Φυσικά η Natalie απέρριψε την ευκαιρία να δειπνήσει με ένα τέτοιο λεπτεπίλεπτο άντρα.

Αντίθετα, χρησιμοποίησε την απαίσια εμπειρία της για να διαδώσει το γεγονός ότι οι εύσωμοι και οι παχύσαρκοι άνθρωποι δέχονται συνεχώς υποτιμητικά σχόλια για το σώμα τους σε καθημερινή βάση.

«Αυτή η συζήτηση είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να μιλήσουμε πως η φοβία για τους παχύσαρκους εισέρχεται σε τόσα μέρη της ζωής μας. Πρέπει να θυμόμαστε να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους…»

 

6

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: