Νόμιζαν πως είχαν να Κάνουν με ένα Τραγικό Δυστύχημα. Όταν όμως οι Αστυνομικοί κοίταξαν στο Πίσω Κάθισμα έπαθαν ΣΟΚ! - Fanpage

Νόμιζαν πως είχαν να Κάνουν με ένα Τραγικό Δυστύχημα. Όταν όμως οι Αστυνομικοί κοίταξαν στο Πίσω Κάθισμα έπαθαν ΣΟΚ!

Three people died while one person is in critical condition because of one person's idiotic mistake. This is terrible.

Gepostet von Shared am Dienstag, 4. April 2017

Τρεις πέθαναν ενώ ένας ακόμα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Jessie N. Wilkerson, 18, ήταν η οδηγός του Jeep που πήγαινε ανάποδα. Μετά το μοιραίο τρακάρισμα, η αστυνομία βρήκε και ένα μπουκάλι με αλκοόλ πίσω από το κάθισμά της… Τώρα είναι νεκρή και πήρε και άλλες δύο ζωές μαζί της.

Ο 25χρονος Larry J. Martin, ο οποίος οδηγούσε το Honda πέθανε ακαριαία με την πρόσκρουση. Φορούσε τη ζώνη του και δεν έκανε κάποιο λάθος αλλά η οδήγηση της Wilkerson ξεπέρασε κατά πολύ τα μέτρα ασφαλείας του μικρού αυτοκινήτου του. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου κοιμόταν η 27χρονη Kaela Hernandez. Επειδή δεν φορούσε ζώνη, εκσφενδονίστηκε από το όχημα και πέθανε και εκείνη ακαριαία.

Στην θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 29χρονος Joseph C. Martin, ο οποίος είναι ο μόνος που επιβίωσε από το ατύχημα. Είναι ακόμα όμως στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα. Οι τρεις τους πήγαιναν σε ένα συνέδριο όταν συνέβη το ατύχημα. Η Wilkerson όμως αποφάσισε να τους σταματήσει όταν οδήγησε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η μεθυσμένη οδηγός δεν φορούσε ζώνη και τώρα είναι πια νεκρή. Να θυμάστε να φοράτε ζώνη ανεξάρτητα από το σε ποια θέση κάθεστε. Η πρόληψη σώζει ζωές.

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: