Οι γονείς μου με πιέζουν να απατήσω τον παραπληγικό σύζυγό μου - Fanpage

Οι γονείς μου με πιέζουν να απατήσω τον παραπληγικό σύζυγό μου

Ο σύζυγός μου που είναι και ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα που τον άφησε παράλυτο από το λαιμό και κάτω. Όλα αυτά εξαιτίας ενός άσχημου τροχαίου. Το ότι έζησε ήταν το μεγαλύτερο θαύμα που έχει γίνει.

Όσο ήταν στο νοσοκομείο τα πράγματα ήταν κάπως πιο ισορροπημένα, όταν όμως ήρθε σπίτι εκεί αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά όλες εκείνες τις δυσκολίες που συναντά καθημερινά κάθε άτομο ΑμεΑ. Λόγω του ότι εργαζόμουν σε μία πολύ απαιτητική δουλειά δεν μπορούσα να τον φροντίζω 24 ώρες το 24ωρο γι’ αυτό και προσέλαβα τρεις διαφορετικές νοσοκόμες, οι οποίες εναλλάσσονται και τον φροντίζουν μέρα νύχτα.

Το πρόβλημα δεν είναι ο άντρας μου και η κατάστασή του, αλλά η οικογένειά μου που με πιέζουν να συνεχίσω τη ζωή μου και να τον απατήσω κάνοντας σχέση με έναν «κανονικό» άντρα, όπως λένε. Νομίζουν ότι σπαταλάω τη ζωή μου αφού με τον άντρα μου ούτε σεξ μπορούμε να κάνουμε πια και κατ’ επέκτασιν ούτε παιδιά.

Έχουν περάσει επτά χρόνια από το ατύχημα και προφανώς η οικογένειά μου πιστεύει ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορώ να έχω τη ζωή που μου αξίζει.

Με πονάει όλο αυτό γιατί όταν είναι μπροστά ο άντρας μου είναι όλο γελάκια και αστειάκια και πίσω από την πλάτη του, του σκάβουν το λάκκο και προσπαθούν να μου τα φτιάξουν με κάποιον ξένο.

Μερικές φορές μου λείπει το σεξ με τον άντρα μου και λυπάμαι που δεν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα παιδί αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ όλων αυτών και του άντρα μου θα επέλεγα τον άντρα μου με κλειστά τα μάτια. Αν θέλω να γίνω μάνα υπάρχουν τρόποι. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και μας προσφέρει απεριόριστες λύσεις. Μόνο η μοιχεία δεν είναι λύση.

Αυτή τη ζωή θέλω, αυτή τη ζωή επιλέγω. Με σκοτώνει που οι δικοί μου άνθρωποι αντιμετωπίζουν το γάμο μου σαν μία κατάρα που έπεσε πάνω μου. Μία μέρα που τσακώθηκα με την αδερφή μου τη ρώτησα πάνω στα νεύρα μου «αν ο άντρας σου έκανε σχέση με άλλη όσο ήσουν έγκυος στο γιο σας ή μετά τη γέννησή του θα σου άρεσε;». Η ερώτηση μου την «έτσουξε» και την έκανε να φαίνεται λες και τη χαστούκισα δυνατά στο πρόσωπο. Από τότε οι σχέσεις μας έχουν ψυχρανθεί και δεν πολυμιλάμε. Έχω πέσει σε κατάθλιψη και δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Ο άντρας μου βλέπει ότι δεν είμαι καλά αλλά την αλήθεια δεν μπορώ να του την πω. Είμαι καλά μαζί του. Πώς θα πείσω την οικογένειά μου ότι με τον άντρα μου είμαστε καλά, όπως είμαστε και ότι δεν θέλω να παρεμβαίνουν άλλο έτσι στη ζωή μας;

Ελένη

Αφήστε το σχόλιο σας: