Οι Γονείς παρατήρησαν ΚΑΤΙ περίεργο στο Πρόσωπο του Μωρού τους και το έψαξαν στο Google. Τα Αποτελέσματα τους Σόκαραν! - Fanpage

Οι Γονείς παρατήρησαν ΚΑΤΙ περίεργο στο Πρόσωπο του Μωρού τους και το έψαξαν στο Google. Τα Αποτελέσματα τους Σόκαραν!

Έχοντας ένα μωρό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά για τους γονείς που πρέπει να φροντίζουν το παιδί τους που πάσχει από ιατρικά προβλήματα. Παρ ‘όλα αυτά, αυτές τις μέρες, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, οδηγούμενοι από τον πλούτο της γνώσης που είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο, έχουν την ευκαιρία να εκπαιδεύονται με διάφορους τρόπους.

Παρακάτω, θα δείτε την ιστορία των γονέων Olin και Jackie Arnold, οι οποίοι, μετά από να τις επισκέψεις τους σε δεκάδες γιατρούς, μπόρεσαν να βρουν την διάγνωση για τη σπάνια ασθένεια του γιου τους από μόνος τους, απλά πραγματοποιώντας μια αναζήτηση στη Google!

Οι γονείς του μωρού υποψιαζόταν ότι κάτι πάει στραβά με το μικρό Logan αφού, τα χαρακτηριστικά του δεν ήταν σαν τα άλλα μωρά . Είχε ανασηκωμένους λοβούς αυτιών, φαρδιά μάτια και επίμηκες πρόσωπο.

Δυστυχώς, τα προβλήματα του Logan ξεπέρασαν το πρόβλημα της εμφάνισή του. Σε ηλικία μόλις 10 ημερών, το μωρό σταμάτησε να τρώει μόνο του και, καθώς μεγάλωνε, δεν αναπτύσσονταν σωστά.

Αφού είδε διάφορους ιατρούς, ο Olin πήρε τελικά το θέμα στα χέρια του. Θυμάται την ημέρα που πήρε το φορητό υπολογιστή του και άρχισε να ψάχνει.

«Έκανα αναζήτηση στη Google. Άρχισα να κοιτάζω φωτογραφίες παιδιών και βρήκα μια φωτογραφία ενός κοριτσιού στην Ιρλανδία που έμοιαζε με την εμφάνιση του γιου του», λέει ο πατέρας.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτός ο ατρόμητος μπαμπάς ήταν σε θέση να φέρει μια πιθανή διάγνωση στους γιατρούς που δεν την είχαν βρει. Η κατάσταση ονομάζεται σύνδρομο «Mowatt-Wilson» και, βασιζόμενος σε αυτό που είδε, ο Olin ήταν πεπεισμένος ότι ο μικρός Logan είχε προσβληθεί από αυτό.

1

Οι γονείς έφεραν έναν γενετιστή που εξέτασε τον μικρό και διαγνώστηκε σωστά με το σύνδρομο που ο πατέρας του ένιωθε τόσο έντονα ότι είχε. Υπάρχουν μόνο περίπου 300 γνωστές περιπτώσεις του συνδρόμου «Mowatt-Wilson» στον κόσμο σήμερα!

Καθώς το «Mowatt-Wilson» έρχεται με πλήθος προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των διανοητικών αναπηριών και της καθυστερημένης ομιλίας, οι γονείς είναι απασχολημένοι με την ομάδα ειδικών του Logan για να αντιμετωπίσουν νωρίς και με επιτυχία τα συμπτώματα.

Αλλά το πραγματικά εκπληκτικό μέρος αυτής της ιστορίας είναι ότι το αγόρι, παρά την αρχικά ζοφερή του πρόβλεψη, ακμάζει. Δεν έχε ιδιαίτερο πρόβλημα στην ομιλία του δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταλάβει τον κόσμο γύρω του και, το πιο σημαντικό, είναι πολύ χαρούμενος!

Για να συναντήσετε αυτή τη θαρραλέα οικογένεια και να δείτε τον Logan, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο! Μπράβο και στους δυο γονείς του!

Αφήστε το σχόλιο σας: