Οι Φωτογραφίες αυτού του Νεογέννητου Μωρού έγιναν αμέσως Viral. Μόλις τις δείτε θα Καταλάβετε αμέσως τον λόγο! - Fanpage

Οι Φωτογραφίες αυτού του Νεογέννητου Μωρού έγιναν αμέσως Viral. Μόλις τις δείτε θα Καταλάβετε αμέσως τον λόγο!

Ένα 6 κιλά μωρό, έχει καταπλήξει το διαδίκτυο με τη ζουμερότητά του.

Κάθε μωρό είναι ένα θαύμα και όλα τα μωρά είναι αξιολάτρευτα και μοναδικά. Κάθε μητέρα αξίζει συγχαρητήρια λόγω του ότι κυοφορεί ένα μωρό για 9 μήνες, αλλά η Chrissy Corbitt αξίζει λίγα παραπάνω, αφού έφερε στο κόσμο ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι που ζύγιζε 6 κιλά.

«Φαινόταν λες και έβγαζαν ένα νήπιο από την κοιλιά μου. Είναι τόσο μεγάλη», είπε η Chrissy Corbitt από τη Φλόριντα. Η κόρη της Carleigh γεννήθηκε στις 15 Μαΐου στο Orange Park Medical Center και προφανώς ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο μπορεί κανείς να φανταστεί.

1

«Όταν ο γιατρός μου την τράβηξε έξω, άρχισα να ακούω γέλια και ενθουσιασμό στο χειρουργείο», εξηγεί η Corbitt. «Μόλις μου είπαν ότι είναι 6 κιλά, δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Ακόμα, δεν μπορούν να μετρήσουν τα μωρά μέσα στη μήτρα για να δώσουν στη μητέρα μια γενική ιδέα για το πόσο μεγάλο θα είναι το μωρό τους; Οι μητέρες πρέπει να ξέρουν τι να περιμένουν, να ξέρουν τι πρόκειται να βγει μέσα από το σώμα τους.

2

Η Corbitt λέει ότι ο γιατρός φώναξε: «Ω Θεέ μου, αυτή θα είναι 7 κιλά. Αυτό το μωρό δεν έχει τελειωμό. Μήπως υπάρχουν δύο;»

«Μοιάζει σαν ένα 6μηνών μωρό», λέει ο περήφανος πατέρας Larry Corbitt. «Επικοινωνήσαμε μάλιστα με τις Pampers και Huggies για να μας βοηθήσουν, διότι όλα όσα είχαμε αγοράσει δεν έκαναν. Κανένα από αυτά δεν ταίριαζε. φοράει πάνες μεγέθους 3. Τα ρούχα που αγοράσαμε χθες ήταν για 9 μηνών. Είναι τεράστια».

3

Λέει ότι η σύζυγός του είχε επίσης αναιμία και έπρεπε να κάνει τρεις μεταγγίσεις αίματος κατά τη διάρκεια της καισαρικής για να πάρει το μωρό, επειδή ο σίδηρός της ήταν πολύ χαμηλός».

«Όμως, και οι δύο είναι μια χαρά τώρα», λέει ο Corbitt. «Η σύζυγός μου είναι στρατιώτης για όλα όσα πέρασε».

Μπορεί κάποιος να δώσει ένα μετάλλιο σε αυτή τη γυναίκα;

Credit: ScarryMommy

Αφήστε το σχόλιο σας: