Οι Gangsters της φυλακής του El Salvador είναι τόσο Τρομακτικοί που ακόμα και οι Φύλακες φοβούνται να Πλησιάσουν! - Fanpage

Οι Gangsters της φυλακής του El Salvador είναι τόσο Τρομακτικοί που ακόμα και οι Φύλακες φοβούνται να Πλησιάσουν!

Όλοι ξέρουμε πως η φυλακή έχει μερικούς από τους πιο τρομακτικούς και κακούς εγκληματίες που έχει φτιάξει ποτέ η ανθρωπότητα. Αλλά έχετε ακούσει ποτέ μία φυλακή να έχει τόσο κακόφημους και επικίνδυνους κρατούμενους που ακόμα και οι φύλακες να φοβούνται να τους πλησιάσουν;

Εάν όχι, έχει έρθει η ώρα να μάθετε για το El Salvador’s Penas Ciudad Barrios, που είναι το σπίτι των μελών της συμμορίας Mara Salvatrucha.

Βρίσκεται σε μία από τους πιο βίαιες χώρες του κόσμου και έχει 2500 κρατούμενους, ενώ μπορεί να δεχτεί μέχρι 800. Μέσα από τα τείχη του, τον έλεγχο τον έχει η συμμορία Mara Salvatrucha ή MS-13.

3

4

Το να γυμνάζεται στο γυμναστήριο ή να παίζει ποδόσφαιρο είναι οι μόνοι τρόποι που μπορεί κάποιος να ασκηθεί.

5

“Βιασμός, έλεγχος, δολοφονία”- αυτό είναι το ρητό τους και έχουν ασχοληθεί πολύ με ναρκωτικά και όπλα. Είναι γνωστοί πως δεν δείχνουν έλεος σε άλλες συμμορίες και μπορούν να τριγυρνάν ελεύθεροι στη φυλακή. Οι φύλακες είναι στην περίμετρο και σιγουρεύουν μόνο πως δεν θα αποδράσει κανείς.

Όλα τα μέλη έχουν παντού τατουάζ και κάθε ένα έχει μία ιστορία να πει με κάποιο έγκλημα.

6

7

8

Κάποια από αυτά είναι τα ονόματα από τους αγαπημένους τους που έχουν χάσει.

9

Μετά από αυτές τις φωτογραφίες και αυτή την ιστορία, δεν είναι παράλογο που οι φύλακες δεν μπαίνουν στα πόδια τους. 

Credit: elitereaders.com

Αφήστε το σχόλιο σας: