Ο Πατέρας του είχε Αλτσχάιμερ και δεν Αναγνώριζε ούτε την Οικογένειά του. Αυτό που Σκέφτηκε ο Γιος του όμως, άλλαξε τα Πάντα! - Fanpage

Ο Πατέρας του είχε Αλτσχάιμερ και δεν Αναγνώριζε ούτε την Οικογένειά του. Αυτό που Σκέφτηκε ο Γιος του όμως, άλλαξε τα Πάντα!


Η νόσος του Αλτσχάιμερ επηρεάζει πάνω από 5 εκατομμύρια Αμερικανούς και εκατομμύρια ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ασθένεια όχι μόνο είναι εξουθενωτική για όσους έχουν λάβει τη διάγνωση, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάζει αρνητικά και όλα τα μέλη της οικογένειας.

Δυστυχώς ο Ted McDermott είχε διαγνωστεί πριν από αρκετά χρόνια με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Κάθε μέρα η μνήμη και η ιδιοσυγκρασία του, συνεχώς χειροτερεύουν, αλλά ο γιος του ο Mac ανακάλυψε κάτι που φέρνει πίσω τον πατέρα του, έστω και αν είναι για ένα λεπτό κάθε φορά…

1

Η μουσική ήταν πάντα το πάθος του Ted. Όταν ήταν νέος, ταξίδευε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, τραγουδώντας σε κλαμπ και χώρους. Αλλά καθώς μεγάλωσε, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά και η μνήμη του άρχισε να ξεθωριάζει, και γινόταν ολοένα και πιο δύσκολο να τραγουδάει.

Αν και εκείνα τα χρόνια έχουν περάσει τώρα, ο Mac εξηγεί ότι το τραγούδι εξακολουθεί να είναι η μεγάλη του αγάπη.

Τα τελευταία χρόνια, η μνήμη του έχει χειροτερέψει αρκετά, και πολλές φορές δεν αναγνωρίζει καν την οικογένεια και έχει επιθετικά ξεσπάσματα.

Αυτά τα ξεσπάσματα είναι δύσκολα διαχειρίσιμα για τον Ted, τόσο από ιατρικής όσο και συναισθηματικής φύσης, αλλά ο γιος του είναι αποφασισμένος να διατηρήσει το πνεύμα του πατέρα του ζωντανό. Έτσι σκέφτηκε ένα πανέξυπνο σχέδιο!

2

Όταν ο Mac συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας του είναι συνειδητός, παίζει μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια του και αρχίζει να τραγουδάει. Ο Ted θυμάται τα λόγια και συνοδεύει στο τραγούδι τον γιο του. Αυτές οι μικρές αναμνήσεις είναι αρκετές για τον Mac για να βοηθήσει τον πατέρα του μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τώρα ο Mac και ο Ted ηχογραφούν τα τραγούδια τους και ο γιος του θέλει ο μπαμπάς του να βγάλει ένα ακόμα δίσκο. Τα έσοδα θα δοθούν για την έρευνα της νόσου του Αλσχάιμερ.

3

Παρακολουθήστε τον Ted και τον Mac να τραγουδούν στο αυτοκίνητο!

Credit: FaithTap

Αφήστε το σχόλιο σας: