Ο πιο βίαιος φυλακισμένος της Αγγλίας, Charles Bronson, έγραψε ένα ασυνήθιστο γράμμα - Fanpage

Ο πιο βίαιος φυλακισμένος της Αγγλίας, Charles Bronson, έγραψε ένα ασυνήθιστο γράμμα

Ο Charles Bronson έχει γίνει μύθος για όλους τους λάθος λόγους. Είναι ένας από τους πιο βίαιους ανθρώπους στην Αγγλία και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, αν και πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα για έναν τελείως διαφορετικό λόγο.

Έγραψε ένα γράμμα στο οποίο υποστηρίζει ότι καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματά του, αποκαλεί τον εαυτό του τον «Νο1 ξεχασμένο φυλακισμένο της Αγγλίας», θεωρεί πως τόσος καιρός στην απομόνωση είναι παράνομος και εκφράζει την επιθυμία του να μεταφερθεί σε φυσιολογικές φυλακές υψίστης ασφαλείας.

11

Είχε καταδικαστεί για ληστεία και απαγωγή στο HMP (Her Majesty’s Prison), αλλά η ποινή του ολοένα και αυξανόταν εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του. Καταδικάστηκε το 1976 και στα 41 χρόνια που έχουν περάσει από τότε έχει βρεθεί συνολικά 4 μήνες και 9 ημέρες εκτός φυλακής, ενώ τα 36 χρόνια τα έχει περάσει στην απομόνωση.

Ο Bronson, που πλέον αποκαλεί τον εαυτό του Charles Salvador, πιστεύει ότι έπρεπε να έχει αποφυλακτιστεί εδώ και 10 χρόνια.

12

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη λίστα των… κατορθωμάτων του εδώ.

Αφήστε το σχόλιο σας: