Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε κλαίγοντας το πρόβλημα υγείας του νεογέννητου γιου του. Σοκαρισμένοι εκατομμύρια τηλεθεατές... - Fanpage

Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε κλαίγοντας το πρόβλημα υγείας του νεογέννητου γιου του. Σοκαρισμένοι εκατομμύρια τηλεθεατές…

Ένας συναισθηματικός Jimmy Kimmel αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ότι ο νεογέννητος γιος του έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς μετά τη γέννησή του πριν 10 μέρες.

Ο διάσημος Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής άνοιξε την εκπομπή του τη Δευτέρα με την είδηση ότι η 39χρονη γυναίκα του Molly McNearney γέννησε το δεύτερο παιδί τους, που το ονόμασαν William ‘Billy’ Kimmel, στις 21 Απριλίου στο Λος Άντζελες.

Αλλά ο 49χρονος Kimmel, γρήγορα συγκινήθηκε καθώς περιέγραφε τις λεπτομέρειες των προβλημάτων υγείας του νεογέννητου Billy και πως υποβλήθηκε επιτυχώς σε ριψοκίνδυνη εγχείρηση καρδιάς μετά τη γέννησή του.

«Είναι τρομακτική ιστορίας…αλλά έχει καλό τέλος,» δήλωσε στο άνοιγμα της εκπομπής σε ένα συγκινητικό 15λεπτο μονόλογο.

 

1

2

Ο Kimmel, η γυναίκα του, η δίχρονη κόρη τους Jane και ο νεογέννητος γιος τους βρίσκονταν στο θάλαμο ανάρρωσης τρεις ώρες μετά τον τοκετό, όταν μια νοσοκόμα πρόσεξε φύσημα στη καρδιά του μωρού.

«Φαινόταν υγιές μωρό αγοράκι. Η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι και ξεκουραζόταν, όταν μια παρατηρητική νοσοκόμα άκουσε φύσημα στη καρδιά του και πρόσεξε ότι είχε μωβ χρώμα, που είναι ασυνήθιστο. Οι γιατροί κατέληξαν ότι δεν λάμβανε αρκετό οξυγόνο στη κυκλοφορία του αίματος, στη καρδιά και στους πνεύμονες. Έκαναν ακτινογραφίες και οι πνεύμονές του ήταν εντάξει, που σήμαινε ότι είχε πρόβλημα η καρδιά. Είναι τρομακτικό. Ανακάλυψαν ότι ο Billy γεννήθηκε με καρδιακή ασθένεια.»

3

4

5

6

Ο Billy μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίδων του Λος Άντζελες για επείγουσα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Kimmel δήλωσε ότι η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη, αλλά ο Billy θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μία ακόμα εγχείρηση σε 3-6 μήνες και σε μια τρίτη εγχείρηση όταν μεγαλώσει.

Λύγισε όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία του Billy στην εντατική μονάδα, έχοντας σωληνάκια στο μικρό του κορμάκι.

Ευχαρίστησε πλήθος ανθρώπων που του συμπαραστάθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών και των νοσοκόμων που βοήθησαν τον Billy.

7

8

9

«Όλοι οι φίλοι μου μου στάθηκαν στο 100%. Είχαμε άθεους να προσεύχονται για μας. Και περισσότερο από όλους θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Molly. Πρώτα απ’ όλα που μου επέτρεψε να κάνω σεξ μαζί της, αλλά και που ήταν τόσο δυνατή και θετική και αγαπητή κατά τη διάρκεια του χειρότερου εφιάλτη που μπορεί να ζήσει μια νέα μητέρα,» δήλωσε αστειευόμενος.

«Δε θα μπορούσα να ζητήσω για καλύτερη σύντροφο και είμαι τόσο ευτυχισμένος που κάναμε αυτό το μωρό μαζί. Σίγουρα θα κάνω αγγειεκτομή μετά από αυτό.»

Παρακίνησε το κοινό του να κάνει δωρεές στο νοσοκομείο παίδων του Λος Άντζελες και έκανε έκκληση στους πολιτικούς ώστε κάθε Αμερικανός πολίτης να έχει πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, ανεξαρτήτως πλούτου.

«Αν το μωρό σου πρόκειται να πεθάνει, δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρε για κάποιο λόγο εκεί, αλλά αν πάτε θα δείτε τόσα πολλά παιδιά από διαφορετικά οικονομικά υπόβαθρα που τα φροντίζουν τόσο καλά με μεγάλη συμπόνοια.»

Ο Kimmel συμπλήρωσε ότι θα έχει γονική άδεια για την υπόλοιπη εβδομάδα και πλήθος διάσημων θα τον αναπληρώσουν.

Ο Billy είναι το τέταρτο παιδί του Kimmel. Έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Gina Maddy, την 25χρονη Katherine και τον 23χρονο Kevin. Επίσης έχει μια δίχρονη κόρη με την δεύτερη σύζυγό του.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: