Πήγε να πάρει τα Παιδιά απ'το Σχολείο και οι Δάσκαλοι την έκραξαν για το "άσεμνο" Ντύσιμό της. Δείτε ΠΩΣ τους Απάντησε! - Fanpage

Πήγε να πάρει τα Παιδιά απ’το Σχολείο και οι Δάσκαλοι την έκραξαν για το «άσεμνο» Ντύσιμό της. Δείτε ΠΩΣ τους Απάντησε!

Η Bella Vrondos είναι μια μητέρα 3 παιδιών από το Σίδνεϊ. Η Bella ισχυρίζεται ότι ο κόσμος, ανάμεσα τους και οι άλλοι γονείς, επικρίνει τον τρόπο που επιλέγει να ντύνεται.

Το μοντέλο δεν φοβάται να φορά κολλητά φορέματα ή να βάφεται. Μια μέρα πήγε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Όταν ο κόσμος είδε το στενό, μπεζ φόρεμα της, την έκρινε άδικα, σύμφωνα με τα όσα λέει.

36

«Δημοσίευσα ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα με μένα και τα παιδιά μου στο σχολείο μαζί με τα βραβεία τους και η φωτογραφία έγινε viral, επειδή φαίνεται ότι ο τρόπος με τον οποίο ήμουν ντυμένη δεν ήταν κατάλληλος για το σχολείο», είπε η Bella. «Οι γονείς σχολίαζαν, λέγοντας ότι το στήθος μου ήταν έξω και ότι δεν έπρεπε να είχα φορέσει αυτό το φόρεμα.»

37

Οι προσβολές και η κριτική έχουν γίνει χειρότερες από τότε που η Βella έκανε προσθετική στήθος. Η Bella μίλησε για την ιστορία, γιατί θέλει οι υπόλοιπες μαμάδες να μάθουν ότι δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος ντυσίματος.

38

«Μόλις έκανα αύξηση στήθους, με έβλεπαν διαφορετικά οι περισσότερες μαμάδες. Το να είσαι μαμά δεν σημαίνει ότι παρατάς τον εαυτό σου. Προσπαθώ να ενημερώσω γι’αυτό», εξηγεί.

39

Ο κόσμος έκανε bullying στην Bella όχι μόνο για τα ρούχα της, αλλά την κατηγόρησε ότι είναι εγωίστρια και υλίστρια.

«Κάποιος μου είπε ότι θα προτιμούσε να ξοδέψει τα χρήματα του στα παιδιά του. Αλλά είναι γελοίο να υποθέτει ότι εγώ δεν ξοδεύω τα λεφτά μου στα παιδιά μου», λέει.

40

Ωστόσο, η Bella δεν ενδιαφέρεται και πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Αγαπάει τα παιδιά της και την αγαπάνε κι εκείνα.

41

«Τα παιδιά μου με αγαπάνε όπως είμαι. Αν άλλαζα την εμφάνιση μου, τότε δεν θα ήμουν η μαμά τους – δεν θα ήμουν εγώ. Τα παιδιά μου πιστεύουν ότι είμαι ο καλύτερος άνθρωπος στον πλανήτη. Κοιτάζουν τις άλλες μαμάδες και αναρωτιούνται γιατί δεν είναι σαν εμένα.»

https://youtu.be/RrVEq6EjLsk

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: