Πήγε παραλία και την Προσέβαλαν για τα κιλά και το σώμα της! H απάντηση της: «Εξαιτίας ηλίθιων σαν εσάς, οι άνθρωποι είναι τόσο ανασφαλείς και...» - Fanpage

Πήγε παραλία και την Προσέβαλαν για τα κιλά και το σώμα της! H απάντηση της: «Εξαιτίας ηλίθιων σαν εσάς, οι άνθρωποι είναι τόσο ανασφαλείς και…»

Αν και το body positivity κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα ώστε το εκλείψει το φαινόμενο του body shaming.

Αυτό προσπάθησε να κάνει μία γυναίκα που αντιμετώπισε τον χλευασμόστην παραλία όταν έβγαλε το παρεό της και έμεινε με το μαγιό.

Η Shelley Proebstel επισκέφθηκε την παραλία Mount Maunganui Beachστις 12 Ιανουαρίου με τον φίλο της.

Αυτό που συνέβη μετά ήταν να τραβήξει την προσοχή κάποιων ανόητων χωρίς να το επιδιώξει.

Η ομάδα ανδρών γέλασε με το σώμα της καθώς φορούσε μπικίνι και είχε μερικά παραπανίσια κιλά. Τότε είχε δύο επιλογές: Ή να ντραπεί και να καλυφθεί, να συνεχίσει την μέρα της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ή να μετατρέψει αυτό το αρνητικό σε κάτι θετικό.

Η blogger από την Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να κάνει το τελευταίο, κάτι που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους followers της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Bald and Beautiful page της στο Facebookτης:

«Σε αυτούς που γέλασαν και έδειξαν όταν έβγαλα το παρεό μου σήμερα στην παραλία, ξεγυμνώνοντας την ψυχή μου (το bikini body μου) στον κόσμο, θέλω μόνο να πάρω (συγγνώμη για την γλώσσα), αλλά f*ck you»!

Έγραψε για το πόσο επηρεάζει το body shaming, ιδίως τις γυναίκες, που περιορίζονται σε συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς τόσες δεκαετίες.

«Εξαιτίας ηλίθιων σαν εσάς, οι άνθρωποι είναι τόσο ανασφαλείς για την εικόνα του σώματός τους. Γι’ αυτό, υπάρχουν γυναίκες που δεν νιώθουν ασφαλείς ή άνετες να βγουν στην κοινωνία με κάτι όπως το μπικίνι, το crop top ή ένα κοντό φόρεμα, με τον κοιλιά τους να φαίνεται. Εξαιτίας ανθρώπων σαν κι εσάς, κάποιοι λιμοκτονούν και αρρωσταίνουν σε μια προσπάθεια να διατηρούν το σώμα ενός μοντέλου».

Μίλησε για τις ψυχοσωματικές ασθένειες που απασχολούν κυρίως νέα άτομα και απηύθυνε έκκληση σε αυτούς την επόμενη φορά που θα γελάσουν με κάποιον, να σκεφτούν τις συνέπειες.

Το post της έγινε viral με χιλιάδες likes, αντιδράσεις και κοινοποιήσεις με τις χρήστες του Διαδικτύου να την αποθεώνουν.

Μάλιστα, η δημοσίευσή της συνοδευόταν από φωτογραφίες της στην παραλία με το μαγιό της να παίζει και να χαίρεται την ζωή της, σαν να μην την πείραξε κανείς!

Πηγή: bovary.gr

Πηγή: fumara.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: