Πήγε τα νεογέννητα δίδυμά της για τις πρώτες τους εξετάσεις, αλλά αυτό που της ανακοίνωσε ο γιατρός την έκανε να ανατριχιάσει... - Fanpage

Πήγε τα νεογέννητα δίδυμά της για τις πρώτες τους εξετάσεις, αλλά αυτό που της ανακοίνωσε ο γιατρός την έκανε να ανατριχιάσει…

Όταν ο Matt και η Jodi Parry από το Lancaster ανακάλυψαν ότι ήταν έγκυος για δεύτερη φορά, ήταν ενθουσιασμένοι! Είχαν ήδη έναν γιο και ήθελαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια τους. Όταν έμαθαν ότι περίμεναν δίδυμα ήταν κατενθουσιασμένοι! Διπλή χαρά!

63

Αλλά η χαρά τους έσβησε λίγες εβδομάδες μετά την πρόωρη γέννηση των μωρών. Ένας γιατρός τους έβαλε σε ένα μικρό και κρύο δωμάτιο. Tους είπε μια λέξη που συντάραξε τον κόσμο τους. «Λυπάμαι.» Οι κόρες τους, Abigail και Isobel, είχαν διαγνωστεί με σύνδρομο Down.

Οι γονείς ήταν συντετριμμένοι από τα νέα, αλλά και ο τρόπος που ο γιατρός τα αποκάλυψε ήταν άσχημος. Η Jodi είπε ότι ο γιατρός την έκανε να νιώσει λες και η διάγνωση ήταν ισόβια ποινή. «Εκείνη τη μέρα δεν ένιωθα σαν μητέρα. Ένιωθα χαμένη και μπερδεμένη.»

64

Ο Matt και η Jodi πληροφορήθηκαν ότι οι πιθανότητες να αποκτήσουν πανομοιότυπα δίδυμα με σύνδρομο Down ήταν μία στο εκατομμύριο. Κανείς δεν τους προσέφερε βοήθεια ή καθοδήγηση. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το αν η οικογένεια τους ήταν εντάξει.

Ήταν φοβισμένοι, καθώς δεν ήξεραν αν τα κορίτσια θα μπορούσαν να μάθουν να περπατάνε, να μιλάνε, αν θα πήγαιναν σχολείο και αν θα είχαν ποτέ φυσιολογική ζωή. Φοβούνταν για το μέλλον των κορών τους. Αλλά 5 χρόνια αργότερα, τα κορίτσια αποδεικνύουν ότι όλοι έκαναν λάθος. Δείτε και μόνοι σας.

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: